İş Fırsatları

Bekçi alımları başladı! İlkokul mezunları hemen başvursun! Alımlar İŞKUR üzerinden yapılacak! İşte şartlar!

Bekçi olmak isteyenlere İŞKUR müjdeli haberi verdi. İŞKUR Bekçi alımlarını duyurdu. İşte detaylar!18 yaş üstü olanlar hemen başvurabilir

İŞKUR ülke genelinde bekçi alım ilanları paylaşmayı sürdürüyor. 18 yaş üstü olanlar hemen başvurabilir.

İşte tüm ayrıntılar…

BEKÇİ ALIM İLANLARI DUYURULDU

İŞKUR tarafından paylaşılan bekçi alımlarına yenileri eklenmeye devam ediyor. Son yıllarda bilhassa popüler olan bekçi alımları için başvurular açıldı. Arama motorlarında sürekli araştırılan bekçi alımları hakkında şartlar ve başvuru ayrıntıları paylaşıldı.

İŞKUR tarafından duyurulan ilanlar ile beraber işe alımlar başlarken ilanlar gündemde. Mayıs ayı ile birlikte güncellenen bekçi alım ilanları iş arayan vatandaşların dikkatini çekiyor. İŞKUR tarafından duyurulan işe alım ilan şartlarında, 18 yaşından büyük, 50 yaşından küçük olmanız gerekir. Yaş şartını sağlanması durumunda ilkokul ve ortaokul mezunu olmanız şartlardan bazıları yer alıyor.

BEKÇİ ALIMLARI İÇİN YAŞ ŞARTI VAR MI?

Türkiye’de yapılan bekçi alımları ile beraber belediye ve özel sektörler üzerinden yeni alımlar belirtildi. Belirtilen süreç içinde bekçi olarak işe alınacak kişilerin en az 18 en fazla ise 50 yaşında olması gerekiyor.

İŞKUR bekçi başvuruları için ayrıntılar paylaşıldı. 2023 yılının mayıs ayı ile beraber paylaşılan güncel bekçi alım ilanlarında istenilen şartları yerine getiriyor olmak ve başvuracak kişilerin bekçi olarak iş başı yapacağı bilinmelidir.

BEKÇİ ALIMI İÇİN GEREKLİ OLAN ŞARTLAR NELERDİR?