Kent Haberleri

Bekçi alımları için başvurular resmen başladı! Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını kaçırmayın! Hemen bu ilana bir bakın!

İş arayan vatandaşların merakla beklediği bekçi alımları için başvurular resmen başladı! Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını kaçırmayın... Hemen bu ilana bir bakın...Bekçi alımları ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden güncel personel alım ilanları bir bir yayımlanıyor

Bekçi olmak isteyen vatandaşların merakla beklediği haber geldi. Bekçi alımları ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden güncel personel alım ilanları bir bir yayımlanıyor. Bu doğrultuda da Aralık ayının sonuna kadar başvurusu devam eden bekçi alımı yapılacağı belirtildi.

Arama motorlarında da sık sık araştırılan bekçi alımı ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Aralık ayı İŞKUR personel alım ilanları doğrultusunda 18–55 yaş arası adayların başvuru yapabileceği bekçi alım ilanı da yayımlandı.

İş arayan vatandaşların merkala beklediği bekçi alımları için başvurular resmen başladı! Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını kaçırmayın... Hemen bu ilana bir bakın...

Kamupersonelinet'in aktardığı detaylara göre, en az ilkokul mezunu olan adayların da başvuru yapabildiği bildirilirken, söz konusu ilana başvuruların bu ayın sona kadar devam edeceği bildirildi.

BEKÇİ ALIMI İÇİN KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Söz konusu ilan ile ilgili olarak verilen detaylara göre, söz konusu alımların şu an için sadece özel sektör için olduğu bildirilerek, özel sektörde bekçi olarak görev yapmak isteyen adaylarda yaş şartı olmadığı 55 yaşına kadar olan adayların başvuru yapabileceği kaydedildi. Yine verilen bilgilere göre, bu doğrultuda İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre bazı genel şartlar da aranıyor. 

İş arayan vatandaşların merkala beklediği bekçi alımları için başvurular resmen başladı! Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını kaçırmayın... Hemen bu ilana bir bakın...

BEKÇİ ALIMLARI İÇİN ARANAN ŞARTLAR 2022
Bekçi alımları 2022 için aranan genel şartlar şöyle

– İlköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu olmak ya da yurt dışı okullardan mezun olanların da denklik belgesine sahip olması,
– T.C. Vatandaşı olmak,
– Alkol, uyuşturucu veya uyarıcı madde tüketimi sebebiyle tedavi görmüş ya da görüyor olmamak
– 18 yaşını tamamlamış olmak,
– Vardiyalı çalışma şartlarına uygun olmak
– Kamu haklarından mahrum olmamak ve kamu hizmetlerinden mahrumiyet cezası ile mahkûm olmamak,
– Ayrıca terör örgütleri ile bu örgütlerin legal ya da illegal uzantılarının eylemlerine, toplantılarına, yürüyüş ve mitinglerine karışmamış, desteklememiş ve katılmamış olmak.

BEKÇİ ALIMI HANGİ İLDE YAPILACAK?

Yine bekçi alımları ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ilanların yayımlandığı şehirler değişirken, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan ilan doğrultusunda söz konusu alımların Kocaeli'de yapılacağı belirtildi.

Tapu ve Kadastro personel alımı için tarih belli oldu! Tam 25 ilde en az 10 bin TL maaş fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Memurlara 2 bin TL kira yardımının kapısı aralandı! Büyükşehirlerde görev yapan memurlar dikkat! 

Tapu sahipleri aman dikkat! Ödediğiniz bu paraları geri alma zamanı geldi! Geç olmadan hemen bakın!