Kent Haberleri

Bekçi alımları için son dakika müjdesi peş peşe geldi! Bekçi alım tarihleri resmen belli oldu! Aman kaçırmayın!

Bekçi alımları için son dakika müjdesi peş peşe geldi... Bekçi alım tarihleri resmen belli oldu... Aman kaçırmayın...Verilen detaylara göre, pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan bekçi alım ilanları ile ilgili müjdeler de adeta peş peşe geldi

2023 yılının ilk ayını geride bıraktığımız şu günlerde bekçi olmak isteyenler de yeni yıldaki bekçi alım ilanları ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Verilen detaylara göre, pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan bekçi alım ilanları ile ilgili müjdeler de adeta peş peşe geldi. Verilen bilgiye göre, 2023 yılı bekçi alımları ile tarihler resmen belli olurken, bekçi olmak isteyenlerin merakla beklediği iş ilanları için başvuru dönemi de geçtiğimiz günlerde başladı.

Bekçi alımları için son dakika müjdesi peş peşe geldi... Bekçi alım tarihleri resmen belli oldu... Aman kaçırmayın...

Bekçi alımları için son dakika müjdesi peş peşe geldi... Bekçi alım tarihleri resmen belli oldu... Aman kaçırmayın...

TRT Haber'de yer alab habere göre, Polis Akademisi Başkanlığı yaptığı son dakika açıklamasında tam 26 ilde istihdam edilmek üzere toplamda 1.250 çarşı ve mahalle bekçisi alımı gerçekleştireleceğini duyurdu.

Peki bekçi olmak isteyenlerin gündeminde yer alan 2023 yılı bekçi alımı tarihleri ne zaman? Bekçi alımı 2023 başvuruları için son başvuru tarihi ne zaman? İşte konu ile ilgili olarak verilen son dakika bilgileri...

Bekçi alımları için son dakika müjdesi peş peşe geldi... Bekçi alım tarihleri resmen belli oldu... Aman kaçırmayın...

Bekçi alımları için son dakika müjdesi peş peşe geldi... Bekçi alım tarihleri resmen belli oldu... Aman kaçırmayın...

Geçtiğimiz günlerdeki Resmi Gazete'de yayımlanan 2023/1. dönem çarşı ve mahalle bekçiliği giriş sınavı ilanında belirtilen detaylara göre, adaylar başvurularını 18 Ocak 2023 tarihi ile 3 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleştirecek. Yine konu ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, söz konusu başvurular için "www.pa.edu.tr" adresi üzerinden e-Devlet şifresi ile giriş yapılarak, ön başvurular da gerçekleştirilecek.

Bekçi olmak isteyenler tarafından merak edilen ve araştırılan Ocak 2023 yılı bekçi alımları ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, bekçi alımları için başvuru yapacak olan adayların en az lise ve dengi okul mezunu olması, en az 167 santimetre boyunda olması, beden kitle indeksinin 18 ile 27 arasında olması gibi bazı şartlar da aranıyor.

Ayrıca yine verilen bilgiye göre 2023 yılı bekçi alımı şartları arasında resmi olarak açıklanan ön başvuru tarihinin son gün olarak belirtilen 3 Şubat 2023 tarihi itibarıyla askerliğini yapmış olması, başvuru tarihinde herhangi bir siyasi partiye ya da siyasi partilerin yan kuruluşlarına üye bulunmaması, 31 yaşından gün almamış olması gibi şartların dışında başvuru yaptığı kent sınırları içinde ön başvuruların son günü itibarıyla son 1 yıldır ya da daha fazla zamandır ikamet ediyor olması şartı da aranıyor. 

Başvuruların geçtiğimiz günlerde başladığı 2023 yılı bekçi alımları ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, aranan nitelikler ve diğer başvuru şartları ile il kontenjanlarına ilişkin tüm detaylara  "www.pa.edu.tr" internet sitesinden ulaşmak mümkün.
 

Orman Genel Müdürlüğü 54 ilde personel alımı yapacak! Başvurular resmen başladı! Açıklanan bu tarihleri aman kaçırmayın!

SSK, BağKur emeklilerine son dakika ikramiye müjdesi! Peş peşe açıklanan bu tutarı duyanın ağzı resmen kulaklarına vardı

Aile Bakanlığı az önce tek tek açıkladı! Yatırılan bu paraları duyanın ağzı adeta kulaklarına vardı! Hemen bakın!