27 / 09 / 2024

Beker Life projesinde 2.5 milyon TL’ye göl manzaralı konutlar!

Beker Life projesinde 2.5 milyon TL’ye göl manzaralı konutlar!

Beker Life projesinde yer alan konutların fiyatları 2 milyon 500 bin TL’den başlıyor. Teslimleri hemen gerçekleştirilen Beker Life projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. 




Beker Life projesi Bursa Nilüfer’de inşa ediliyor. Bekir İnşaat imzası ile yükselen Beker Life projesinde toplam 24 adet konut bulunuyor. 

3 bin 981 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Beker Life projesinde 300 metrekarelik yeşil alan bulunuyor. Beker Life projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. 

Peki Beker Life projesinde yer alan 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutların fiyatları ne kadar? Beker Life projesinde yer alan konutlar için vade imkanı sağlanıyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Beker Life projesi ile ilgili detaylar…

Beker Life projesinde 2.5 milyon TL’ye göl manzaralı konutlar!

2.5 MİLYON TL’YE 1 ODA 1 SALON

Beker Life projesinde yer alan A tipi 1 oda 1 salon konutların fiyatları 2 milyon 500 bin TL’den başlarken, 2 oda 1 salon A tipi konutların fiyatları ise 3 milyon 100 bin TL’den başlıyor. 


Teslimleri hemen gerçekleştirilen Beker Life projesindeki konutlar için ödemeler peşin olarak yapılıyor. Atatürk caddesine cepheli olarak hayata geçirilen proje kapsamındaki 1+1 daireler 58 metrekare, 2+1 daireler ise 92 metrekare alana sahip.

Beker Life projesinde 2.5 milyon TL’ye göl manzaralı konutlar!


DOĞA VE GÖL MANZARALI

Yeşil alanlar, otopark, ortak kullanım alanları ve kamelyanın yer aldığı Beker Life projesi lokasyonuyla da dikkat çekiyor. 

Doğa ve göl manzaralı konutların yer aldığı Beker Life projesi eczane, cam, kreş, ilkokul, ortaokul, sağlık ocağı ve semt pazarına yakın konumda bulunuyor. 

Web: http://www.bekerinsaat.com
Telefon: 0532 777 62 54

Fuzul Topraktan Yeni Esenler projesi görücüye çıkıyor!

Tuzla Buhara Konutları yüzde 50 peşin 36 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Manzara Sarıyer lansmana özel fırsatlarla satışta! Yeni proje! 


Geri Dön