Ekonomi

Beklenen müjde geldi! Emeklilere 2.750 TL ödeniyor!

Emeklilere sevindirici bir haber de Yapı Kredi'den geliyor: "T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Emekli Sandığı ve BAĞ-KUR ) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz "Emeklilik Paketi" avantajlarımızdan  yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi'den almanız yeterli!"jpg" />Pek çok banka gibi Yapı Kredi bankası emekli maaşları hakkında emeklileri oldukça yakından ilgilendiren bir duyuru yaptı

Pek çok banka gibi Yapı Kredi bankası emekli maaşları hakkında emeklileri oldukça yakından ilgilendiren bir duyuru yaptı. Bu duyuruda emekli maaşını Yapı Kredi'den alan ve 3 sene maaş alma sözü veren emekli vatandaşlara 2 bin 750 Türk Lirası verileceği belirtildi. Banka tarafından yapılan duyuruda şunlar yer aldı:
"T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur ) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz "Emeklilik Paketi" avantajlarımızdan  yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi'den almanız yeterli!"

2 BİN 750 TÜRK LİRASI VERİLİYOR

Kamupersonelinet'ten Batuhan Temel'in haberine göre, Yapı Kredi'nin yaptığı duyuruda kampanyanın detaylarına da yer verildi. Duyurusu yapılan kampanyanın 31 Mart'a kadar devam edeceği bildirildi. Bununla beraber yapılan duyuru da Sosyal Güvenlik Kurumu emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi'den alma sözü veren müşterilerimiz 2.750 Türk Lirasına kadar uzanan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceği ve promosyon Taahhütnamesi imzalandıktan sonra başka bir şart beklenmeden; bir aylık emekli maaşı 1.499 Türk Lirasına kadarsa 1.650 Türk Lirası eğer 1.500 Türk Lirası ve 2.499 Türk Lirası aralığında ise 2.100 Türk Lirası; 2.500 Türk Lirasından fazla maaş alıyorsa 2.500 Türk Lirası nakit emekli maaşı promosyonu verileceği belirtildi. Ek Ödül Taahhütnamesi imzalandıktan sonra 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi halinde maaş baremi bağımsız 100 Türk Lirası ek nakit ödül ödenir.

EK OLARAK 150 LİRA PROMOSYON

Kampanyanın başlangıç tarihinden itibaren Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan müşterileriler, ilk maaş ödemesininin ardından bir sonraki ayın ilk günü başlayacak ve üç ay sürecek biçimde yüzde 0 faizle 2.000 Türk Lirasına kadar uzanan esnek hesap limitinden yararlanabilecek. Müşterilerin kampanyadan yararlanabilmek için nakit promosyon ödemesi alınan ayın sonuna kadar esnek hesap sahibi olunması gerekmektedir. 20 Ocak 2022 ve 31 Mart 2022 tarihleri aralığında ilk kez kredi kartı alan ya da kampanya başlangıç tarihinden itibaren son 3 ay içinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan kişiler; kampanya başlangıç tarihinden 30 Nisan 2022'ye kadar yapacakları toplam 500 Türk Lirası harcamanın ardından ek 150 Türk Lirası nakit promosyon almaya hak kazanacaklar. Bu yönden bakıldığı zaman ise toplam 2 bin 750 Türk Lirası promosyon alınacağı belirtildi.

BU KAMPANYADAN KİMLER FAYDALANAMAZ?

Kredi kartı kampanyasından 20.01.2022  ve 31.03.2022 arasında ek ödül taahhüdü veren ve ödülden faydalanan kişiler, taahhütlerini iptal ederek tekrar taahhüt vermeleri halinde kampanyadan yararlanamaz. Kampanyadan 20.01.2022 tarihi itibariyle Yapı Kredi Bankası'ndan promosyon taahhüdü bulunan ve bir diğer Sosyal Güvenlik Kurumu emekli maaşı getiren kişiler faydalanamazlar.

Detayları görmek ve kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler Yapı Kredi'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilir.

2022 emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?,

Emekliler 4 gözle bekliyordu! Resmen açıklandı!

Emeklilere ikramiye şoku! 3 bin 300 TL...

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde maaş dönemi başlıyor! Dikkat! İki emekli maaşı...

Emekli maaşlarında artış olacak! Hesaplarınızı kontrol edin...

3600 ek gösterge kesinleşiyor! Emekli maaşlarına büyük etki!