29 / 04 / 2024

Beko ActiPress Expert Buharlı El Ütüsünde ayın fırsatı!

Beko ActiPress Expert Buharlı El Ütüsünde ayın fırsatı!

Beko, küçük ev aletlerinden ActiPress Expert Buharlı El Ütüsünde indirim fırsatı başlattı. Beko ActiPress Expert Buharlı El Ütüsü bu aya özel indirimli olarak satışa sunuluyor. İşte Beko'dan yine cazip bir kampanya...



Beko’dan ActiPress Expert Buharlı El Ütüsünde bu aya özel güzel bir fırsat kampanyası. Beko'nun başlattığı kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Küçük ev aletleri alanında çok güvenilr bir marka olan olan Beko, ActiPress Expert Buharlı El Ütüsünün teknik özellikleri, fiyat ve ürün hakkında tüm merak edilenler..

Kampanya ile ilgili ayrıntılar şöyle; Kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Ürünler Stoklarla sınırlıdır. Ayrıca kampanyaya dahil olan satın alınan ürünler Oliz uygulamasına özeldir.

Beko ActiPress Expert Buharlı El Ütüsünün özelliklerine gelice SoftGlide seramik tabana sahip.Şok Buhar özelliğide iki yüz seksen gram. Ütünün sürekli buhar altmış üç gram/dk ve üç yüz elli ml su haznesi ve otomatik kireç temizleme özelliğide mevcut.

Yüksek bcuhar ücü ve ütüleme performansı 3000 W olan Beko ActiPress Expert Buharlı El Ütüsünün, Otomatik Kireç Temizleme Teknolojisi ile ütüyü kireç kutusunda sıcaklık ve buhar ayar tuşlarına beş saniye basıp bıraktığınızda, ütü otomatik olarak içindeki kireci temizleyerek kireç kutusuna boşaltır.

SUPERGLİDE TABAN TEKNOLOJİSİ

ActiPress Expert Buharlı El Ütüsünün Homojen sıcaklık dağılımı ve maksimum kayganlık sağlayan SuperGlide seramik taban tüm kumaş tiplerinde hızlı ve hassas ütüleme ile mükemmel bir deneyim sunuyor.

Beko ActiPress Expert Buharlı El Ütüsünde ayın fırsatı!

AKILLI ÜTÜLEME MODU

Akıllı (Smart) Mod özelliği ile tüm çamaşırlarınız için en ideal sıcaklık ve buhar ayarı ile size en iyi ve en doğru ütü deneyimini sunar! Profesyonel kullanımlarınız için MAX ya da ECO modlarını da kullanabilirsiniz.

ÜRÜNÜN FİYATI

BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü fiyatı 2.499 Türk Lirası.

Oliz'e Özel fiyatı 2.099 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN: https: https://www.beko.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 12 Ekim 2023 tarihinde saat 17.09'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.74 Türk Lirası, Euro 29.37 Türk Lirası, altının gramı ise 1.648 Türk Lirası değerindedir.

Beko'dan bir az yağlı Fritöz alana, ikincisi yüzde 50 indirimli!

Beko’dan robot süpürge hamlesi! Robo-X 2.0 RS 8121 robot süpürgenin fiyatı belli oldu!


Geri Dön