30 / 04 / 2024

Beko BSUF 5000 Meb Mini Fırın indirimde! Bu indirim kaçmaz! İşte Beko 12 Mart 2023 fiyat listesi

Beko BSUF 5000 Meb Mini Fırın indirimde! Bu indirim kaçmaz! İşte Beko 12 Mart 2023 fiyat listesi

Beko BSUF 5000 Meb Mini Fırın Oliz'e özel indirimle Beko.com sitesinde satışa sunuldu. Peki Beko mini fırın indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? İşte Beko 12 Mart 2023 fiyat listesi



 Beko BSUF 5000 Meb Mini Fırın indirimde! Bu indirim kaçmaz! İşte Beko 12 Mart 2023 fiyat listesi
Beko mini fırın boyutu küçük olduğu için kendisine mutfaklarda genelde tezgah üstünde yer bulur. Sahip olduğu gelişmiş teknolojisi sayesinde çeşit çeşit yemeği eşit ısıda ve kısa sürede pişirmesiyle ev hanımlarının gözdesi olmayı başarır. 

Beko BSUF 5000 mini fırın 50 litre geniş iç hacmi ile dikkat çeker. İç hacim genişliğinin yanı sıra ürünün derinliği 56 cm, genişliği 61 cm, yüksekliği ise 35 cm olarak belirlenir. Yaklaşık 18 kilo olan ağırlığı istenilen yere kolay taşınma imkanı sunar. Cihazın üretiminde tercih edilen gelişmiş teknoloji, yemeğin her yerinin eşit şekilde pişirilmesini sağlar.

Fırın çalıştırıldığında ortaya çıkan ısı içerde homojen olarak dağılım gösterir. Bu ısı dağılımı yemeklerin daha lezzetli olmasına katkı sağlar. Beko mini fırının tasarımıyla yiyeceğin pişme derecesinin takip edilmesi adına iç aydınlatma özelliği bulunur. Ön tasarımda ise çift cam vardır. Bu çift cam sayesinde içerdeki sıcaklığın dışarıdan hissedilmesi azalır. Böylece istenmeyen kazaların önüne geçilir. 

Beko BSUF 5000 MEB midi fırın yeni deneyimler yaşatan 6 farklı fonksiyon özelliğinin de üzerinde durur. Sunulan bu çoklu fonksiyonlar sayesinde pişirme süreci tamamen sizin kontrolünüz altındadır. Fırında yer alan Elektroturbo özellik ise alt ve üst ısıtıcıların verdiği sıcaklığı fırın içerisinde eşit şekilde dağıtmasıdır. Böylece yemeklerin hem alt hemde üst kısmı eşit sıcaklıkta pişer.

Peki Beko mini fırının malzemeleri nasıl temizlenir? Beko mini fırın indirimle ne kadara satılıyor? 


Geri Dön