28 / 04 / 2024

Beko Çift Kapılı No Frost Buzdolabı 12.669 TL! En uygun fiyata nerden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko Çift Kapılı No Frost Buzdolabı 12.669 TL! En uygun fiyata nerden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya teknolojisiyle adından çokça söz ettiren Beko bu sefer çift kapılı no frost buzdolabı ile karşımıza çıkıyor. Geniş iç hacim,üstün teknoloji soğutma sistemi ve raflarının çokluğu ile kalabalık ailelere hitap ediyor. İşte ürün hakkında bilmeniz gerekenler ve güncel fiyat listesi.



 Beko Çift Kapılı No Frost Buzdolabı 12.669 TL! En uygun fiyata nerden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi
Evlerin vazgeçilmez beyaz eşyalarından biri olan buzdolabı teknoloji ilerledikçe yerini daha iyilerine bırakıyor. Kalabalık ailesi olan ev hanımları ise mutfaklarına yakışacak ve yazlık kışlık tüm gıda malzemesini aylarca muhafaza edecek bir buzdolabı arıyor. Beko çift kapılı buzdolabı üstün teknoloji özellikleri ile bu arayışa bir dur diyor. İşte buzdolabı özellikleri ve en ucuza nerde satıldığının fiyat listesi..

BUZDOLABI ÖZELLİKLERİ

  • Beko 970463 MB A++ çift kapılı buzdolabı soğutucu ve dondurucu fonksiyonları ile karşımıza çıkıyor. 42 dBA değerinde son derece düşük bir ses seviyesi bulunmaktadır. Bu nedenle çalıştığı süre zarfında herhangi bir gürültü kirliliği oluşmaz. 
  • Yüksek performansı ile öne çıkan Beko çift kapılı buzdolabı 406 litrelik toplam hacmiyle biliniyor. Üst tarafta 93 litre hacmiyle kullanışlı olarak ortaya konan dondurucuda ProSmart Inverter kompresör yer alıyor. 
  • NoFrost soğutma sistemine sahip Beko 970463 MB A++ çift kapılı buzdolabında soğutucu bölme fanı bulunuyor. 313 litre soğutucu bölme hacmine sahip üründe kahvaltılık çekmecesi yer alıyor. 
  • No frost sistemi ile hızlı dondurma özelliğine sahip model 24 saatte 5.5 litre dondurma işlemi gerçekleştirebiliyor.Raf sistemi ile geniş depolama alanı sağlıyor ve kapı raflarıyla da konforlu kullanım ortaya koyuyor.
  • Gıdaların güvenli saklama koşullarında tutulmasını önemseyen buzdolabı et ve balık gibi hassas gıdalar için özel çekmecesi ile öne çıkıyor. Yiyeceklerin ve içeceklerin koku ve tatlarının birbirine karışmadan depolanmasını sağlıyor.
  1. Peki bütçenize uygun no frost buzdolabını nereden alabilirsiniz? İşte fiyat listesi
     

Geri Dön