27 / 04 / 2024

Beko CM 8058 I Dem Otomatik Çay Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Beko CM 8058 I Dem Otomatik Çay Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Çay tiryakilerine büyük kullanım kolaylığı sunan Beko Dem Çay Makinesi; otomatik çay demleme özelliği ve zamanlama fonksiyonu ile öne çıkıyor. Soğuk havalarda sağlıklı bitki çayları ile iç ısıtıyor. Peki, Beko çay makinesi kaç litre? İşte detaylar...



Beko CM 8058 I Dem Otomatik Çay Makinesi 1.8 litre paslanmaz çelik su ısıtıcı ve 0.8 litre kırılmaya karşı 4 kata kadar dayanıklı cam demlik kapasitesine sahiptir.

 Beko CM 8058 I Dem Otomatik Çay Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Çay tiryakilerine büyük kullanım kolaylığı sağlayan Beko Dem Çay Makinesi; otomatik çay demeleme özelliği, zamanlama fonksiyonu ve özel demleme teknolojisiyle öne çıkıyor. Diğer özellikleri ise; 360 derece döner taban, kordonsuz kullanım, kireç filtresi, sesli uyarı, sıcak tutma.

BEKO 8058 I DEM ÇAY MAKİNESİNİN ÖZELLİKLERİ 
• Otomatik Demleme
Özel su transfer sistemi ile ısıtıcı, haznesine koyulan suyu otomatik olarak demleme haznesine devreder. Böylece çay el değmeden demlenmiş olur. Siyah çayın demini bir saate, bitki çaylarını ise 30 dakikaya kadar sıcak bir şekilde tutar.

• Özel Demleme Teknolojisi
Özel demleme teknolojisi ile çayı damak zevkinize göre yapar. Çayın yapraklarını zamanında demden ayırıp tazeliğini uzun süre korur. Ayrıca demleme haznesindeki özel filtreleme sistemi sayesinde, çay yapraklarında bulunan tozların deme karışmasına engel olur. Böylece, demlenen çay çok daha duru ve güzel renkli görünür.  

• Zamanlama Fonksiyonu
Zamanlama özelliği ile çayınızı otomatik olarak demleyerek önceden belirlediğiniz saatte hazır olmasını sağlayabilirsiniz.

• Farklı Bitki Çayları
Farklı türdeki bitki çaylarının demlenmesi ilgili tüm bilgi ve ayrıntılara tarif kitapçığı ve HomeWhiz uygulaması üzerinden erişebilirsiniz.

• Uzaktan Kontrol
Çay demleme sürecini HomeWhiz akıllı telefon uygulaması üzerinden başlatıp Bluetooth teknolojisi ile uzaktan takibini yapabilirsiniz. Çayınızın dilediğiniz saatte hazır olması için erteleme ayarını telefon üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Beko Dem Otomatik Çay Makinesi 2021 yılında Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülü kazanmıştır.

Beko CM 8058 I Dem Otomatik Çay Makinesi en uygun nerede satılıyor? Beko Dem Çay Makinesi ne kadar?
 


Geri Dön