Beyaz Eşya

Beko klima fiyatlarında indirim! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yaz aylarının gelmesiyle klima arayışları da arttı. Beko klimalar, havayı arındırma ve kaliteli hale getirme özelliğine de sahip. Peki Beko klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...Ürün tasarımlarında ve şık tasarımlarıyla ayrıntılara önem veren Beko, klimalarıyla da dikkat çekiyor

Dünyanın her noktasında ürettiği modern ürünlerleriyle bilinen Beko, tüketicilerin ilk tercih ettiği markalar arasında yerini alıyor. Ürün tasarımlarında ve şık tasarımlarıyla ayrıntılara önem veren Beko, klimalarıyla da dikkat çekiyor. 

Yaz aylarının gelmesiyle klima arayanaların da sayısı arttı. Yaz aylarında sıcaklarda serinlemek isteyen vatandaşlar, uygun fiyatlı klimaları araştırıyor.Beko'da yaza özel kampanya başlattı.

 

Peki Beko klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 1 Mayıs 2022 Beko klima fiyat listesi...  

Teknolojik ürünleriyle adından söz ettiren Beko, klima kategorisinde de en çok araştırılan markalar arasında yer alıyor.

 

Beko, klima alacak olan kişiler için Mayıs 2022 fiyat listesini açıkladı. Uygun fiyatlı ve geniş özellikli klimaları satışa çıkaran Beko, ürünleriyle kusursuz hava dağılımı imkanı sağlıyor.
Beko klimalar, havayı arındırma ve kaliteli hale getirme özelliği de taşıyor. Çevre dostu olan Beko klimalar, ısıtma da da soğutmada da son derece verim sunuyor.Peki Beko klima özellikleri neler?
 

 Teknosa'dan Xiaomi Mi Mop Pro 2 Robot Süpürge alana Xiaomi Akıllı Bluetooth Tartı Hediye! 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arzum tost makinesi alana çay makinesi hediye! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Xiaomi Mi Mop Pro 2 Robot Süpürge alana Xiaomi Akıllı Bluetooth Tartı Hediye! 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Hivda KADAN/Emlakkulisi.com

Editörün Notu: Bu haber 1 Mayıs 2022 10'34'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 50 kuruş, euro 15 lira 91 kuruş, altının gramı ise 922 lira 46 kuruş değerinde.