29 / 04 / 2024

Beko KM 90 Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL, en uygun nereden alınır? 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Beko KM 90 Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL, en uygun nereden alınır? 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Evin hava kalitesini bozmadan çamaşırları hızlı ve hijyenik bir şekilde kurutan ısı pompalı Beko kurutma makinesi, pratik kullanımı sayesinde zaman tasarrufu da sağlıyor. Peki, ısı pompalı kurutma ne demek? Kurutma makinesi tazeleme programı nedir? İşte cevabı...



Çamaşırların yıkandıktan sonra kuruması iklim ve hava şartlarına göre çok uzayabiliyor. Dışarı asılan çamaşırlar bazen günlerce is, toz, egzos gibi dış etmenlere maruz kalıyor.

 Beko KM 90 Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL, en uygun nereden alınır? 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çoğu kişi, çamaşırları asarak kurutacak uygun bir yer yoksa ev içinde bir alanı çamaşır odasına çevirmek zorunda kalıyor. Varsa bir boş odada, yoksa salon veya diğer bölümlerde kurutulan çamaşırlar nem seviyesini çoğaltarak hava kalitesinin düşürüyor, küflenmelere yol açıyor. Ayrıca evin bir bölümünü de işgal ederek kullanılmaz hale getiriyor ve büyük bir görsel kirliliğe neden oluyor. İşte bu noktada kurutma makineleri ciddi bir ihtiyaç haline geliyor. 

ISI POMPALI KURUTMA
Ortamın hava kalitesini bozmadan çamaşırları hızlı ve hijyenik bir şekilde kurutan Beko kurutma makineleri, aynı zamanda pratik kullanımları sayesinde zaman tasarrufu da sağlıyor. Isı pompalı Beko KM 90 çamaşır kurutma makinesi, klasik kondanserli kurutma makinelerine kıyasla giysileri daha verimli ve hassas kurutur. Sıcak havayı, ısıtıcı yerine kompresör ve ısı pompası sistemi kullanarak sağlar. Böyleca enerji tüketimi de azalır.

PROGRAM SAYISI: 15
9 kilo kapasitesiyle yorgan ve büyük ev tekstili ürünlerini de kurutabilen cihaz, 15 kurutma programına sahip. Enerji sınıfı A++ iken yıllık enerji tüketimi 258.6 kWh. Beko KM 90 kurutma makinesinde yer alan programlar: Pamuklu ütü kuruluğu, pamuklu ekonomik kurutma, pamuklu dolap kuruluğu, pamuklu ekstra kuru, sentetik ütü kuruluğu, sentetik dolap kuruluğu, sepette / zaman kurutma, tazeleme / yünlü havalandırma, narin, kot, açık hava/spor (Goretex), karma, Bebek+, yorgan/ nevresim, ekspres 30 dakika.

Beko KM 90'da yer alan tazeleme programı, yıkanmasına gerek olmayan ancak beklerken dolap kokusu yerleşen kıyafetler için ideal. Ecosense özelliği ise istenilen kuruluk derecesine göre program süresini ayarlayarak çamaşır miktarına göre enerji tüketimi sağlar. Kıyafetleri yüksek sıcaklıklara karşı koruyarak yıpranmanın önüne geçer.

Beko KM 90 çamaşır kurutma makinesinde kırışık önleme var mı? Beko kurutma makinesi ne kadar?

 


Geri Dön