Beyaz Eşya

Beko'da robot süpürgeler 5 bin 499 TL'den başlıyor! Herkes bu süpürgeleri konuşuyor! İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi

Son zamanların en gözde ürünlerinden biri olan robot süpürgeler hemen hemen herkesin evinde artık bulunuyor. Robot süpürge almak isteyenler fiyatlarını merak edip araştırıyor. Peki, Beko robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi.. Hızlı, pratik, yer kaplamayan, ve kendiliğinden çalışan, güç gerektirmeden siz kahvenizi çayınızı içerken evinizi temizliyor

Son zamanların en gözde ürünleri arasında yer alan robot süpürgeler herkesin evinde yerini almaya devam ediyor. Hızlı, pratik, yer kaplamayan, ve kendiliğinden çalışan, güç gerektirmeden siz kahvenizi çayınızı içerken evinizi temizliyor. Robot süpürge almak isteyenler fiyat listelerini merak ediyor.

Peki beko robot süpürge fiyatları ne kadar? Beko robot süpürge fiyatları kaç TL? işte Beko robot süpürge fiyat listesi ve özellikleri 26 Ağustos 2022...

BEKO ROBOT SÜPÜRGE ÖZELLİKLERİ NELER?

Beko robot süpürgelerde yer alan 360° lazer sensör haritalama teknoloji sayesinde evinizin haritasını hafızasına en doğru şekilde kaydediyor ve sonraki temizlikler için hafızasında tutarak hızlı ve pratik bir şiekilde evinizi temizliyor.

Beko Robot Süpürge evinizin her zaman temiz kalmasını sağlarken, değerli zamanınızı ve enerjinizi daha keyifli şeyler için kullanmanız için size bol zaman kazandıtıyor.

Beko Robot Süpürgelerin mobil uygulaması üzerinden kişiselleştirme yaparak da oda seçimi, gün ve saat ayarlamasını uzaktan kolayca ayarlayabilirsiniz.

Evinizdeki tüm sert zemin yüzeyleri kusursuz şekilde süpürdükten sonra microfiber bez ile yerleri silerek kusursuz temizlik sunuyor.

Yer silme (Mop) özelliği ile günlük hayatınızda temizlik bir uğraş olmaktan çıkıyor. 

Peki beko robot süprge fiyatları ne kadar? Beko robot süpürge fiyatları kaç TL? işte Beko robot süpürge fiyat listesi ve özellikleri 26 Ağsutos 2022...

BEKO ROBOT SÜPÜRGE 26 AĞUSTOS FİYAT LİSTESİ 

RS 2121
Robot Süpürge
FİYATI: 5,499 TL


RS 8034 HM
Robot Süpürge
FİYATI: 7,99 TL

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 19:06 'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,22 Türk Lirası, euro 18,23 Türk Lirası, altının gramı ise 1025 Türk Lirası değerinde. 

Beko Türk kahvesi makine fiyatları ne kadar? İşte Beko Türk kahvesi makine fiyat listesi 24 Ağustos 2022

Beko derin dondurucularda Temmuz indirimi başladı! Bu fiyatlar kaçmaz! 3 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Beko'dan Oppo A16'ya inanılmaz indirim! İşte 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...