İş Fırsatları

Belediyede iş arayanların fırsat ayağına geldi! Büyükşehir Belediyesi 100 devlet personel alıyor! İşte şartlar!

Belediye iş arayanların fırsat ayağına geldi. Büyükşehir Belediyesi 100 devlet personeli alacağını duyurdu. İşte detaylar!Belediye 100 devlet personeli alımı yapacağını belirtti

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile birlikte personel alımı yapılacağı duyuruldu. Belediye 100 devlet personeli alımı yapacağını belirtti.

İşte haberin ayrıntıları…

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan personel alımına ilgi yoğun. KPSS şartı ile birlikte 100 devlet personeli alımına dair detaylar araştırılıyor.

DEVLET PERSONELİ ALIMLARINA YOĞUN İLGİ!

İş arayanlar için personel alımları devam ediyor. Yapılan açıklamalara göre Büyükşehir Belediyesi tarafından 100 adet devlet personeli işe alımı gerçekleşecek. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından duyurulan alımların ayrıntıları kısa bir süre önce duyuruldu. Adaylardan gerekli olan şartları yerine getirilmesi bekleniyor. Yapılan açıklamalara göre memur alımlarından minimum KPSS’den  60 puan alınması gerekmektedir.

Gerçekleştirilecek olan sözleşmeli personel alımları için şartlar duyuruldu. Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmak üzere alınacak personellerin ilk olarak T.C Vatandaşı olması gerektiği bildirildi. Başka bir şartta ise alınacak erkek adayların askerlik görevini yerine getirmiş olması gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI!

Devlet memuru alımları kapsamında yer alan şartlar belirlenmiştir. Belirtilen şartları taşıyan adaylar başvuru sürecini gerçekleştirebilir. Başvuru yapacak olan adayların vazifesini devamlı yapmasına engel teşkil edebilecek bir sağlık problemin olmaması gerekir. Aksi halde başvurular incelenmeyecektir.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından alınacak olan itfaiye eri başvuru şartları içinde mezuniyet şartı da aranıyor. Başvuru yapan adaylar genel idari hizmetler sınıfında 10. derece kadrolarda görev alacağı bilgisi paylaşıldı.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLAR BUNA DİKKAT ETSİN!

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesine alınacak olan itfaiye erleri için de bazı şartların yerine getirilmesi gerekir. Başvuru yapacak olan adayların C sınıfı sürücü belgesi erkekler ile kadın adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler. Adaylar için belirlenen KPSS 93 puan türünden en az 60 puan alınmalıdır. Erkek adaylar ve kadın adaylar için boy şartı da bulunmaktadır. Erkek adayların boyu en az 1,67 olma şartı aranırken, kadın adaylarda ise en az 1,60 uzunluğunda olunmasına dair de boy şartı aranmaktadır.

4 bin TL’nin altındaki telefonlar! 4 bin TL altında akıllı telefon modelleri hangileridir? İşte keseye uygun telefonlar!

55 metrekare prefabrik ev ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi!