29 / 04 / 2024

Belediyeden 2 ilde satılık 8 gayrimenkul!

Belediyeden 2 ilde satılık 8 gayrimenkul!

Yatağan ve Havran Belediye Başkanlığı 2 ilde yer alan 8 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihaleler 11 ve 15 Ocak tarihlerinde yapılacak.



Yatağan ve Havran Belediye Başkanlığı 2 ilde yer alan 8 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.  Satış ihaleleri 11 ve 15 Ocak 2024 tarihlerinde tarihlerinde yapılacak.

YATAĞAN'DA SATILIK 4 ARSA


Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedelleri 875 bin TL ile 1 milyon 50 bin TL arasında değişirken, geçici teminat bedelleri se 26 bin 250 TL ile 31 bin 500 TL arasında değişiyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ocak tarihinde yapılacak.

YATAĞAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda tapu kaydı, niteliği ve diğer özellikleri ile muhammen (KDV Hariç) satış bedeli, geçici teminat miktarı ihale tarihi yazılı bulunan 4 adet arsa vasıflı taşınmaz, 2886 sayılı DİK’in 45’inci maddesine göre Açık Teklif Usulü (Açık Arttırma) ile ihale edilerek 15.01.2024 Pazartesi günü saat 14.00 den itibaren aşağıda ilanda yazılı sırası ile Belediye Meclis Toplantı Salonunda satışı yapılacaktır.


İhaleye Katılabilmek İçin İstenen Belgeler: %3 Geçici Teminatı içeren belge, Nüfus Cüzdanı Sureti, İkametgâh Belgesi, tebligat adresi, vekâleten iştiraklerde isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekâletname ve imza örneği, Tüzel kişi olması halinde, Ticaret ve/veya Sanayii veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge Vergi Numarası, İsteklinin ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi, imza beyannamesi, İhale yerli isteklilere (T.C. Vatandaşı) açık olacaktır. Borcu yoktur belgesi (Belediyeden alınacaktır).
İhale ile ilgili şartname, her gün mesai saatleri dâhilinde Yazı İşleri Müdürlüğünde görülebilir.
Encümen ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

Belediyeden 2 ilde satılık 8 gayrimenkul!


BALIKESİR'DE SATILIK 4 GAYRİMENKUL

Havran Belediyesi Başkanlığı, Kocaseyit ve Çamdibi'nde yer alan dört adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkullerin muhammen bedelleri 472 bin 850 TL ile 967 bin 450 TL arasında değişirken, geçici teminat bedleleri se 14 bin 185 TL ile 29 bin 23 TL arasında değişiyor. Söz konusu satış ihalesi 11 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


1.)Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki tabloda mahalle adları, cinsleri, ada numaraları, parsel numaraları, yüzölçümleri, muhammen bedelleri, geçici teminat bedelleri, ihale tarihleri ve ihale saatleri belirtilen 4 adet taşınmazın 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45’nci maddesine istinaden açık artırma usulü ile Belediye Encümeni huzurunda satışı yapılacaktır.

2.)Satışı yapılacak taşınmazlar;


3.)İhaleye katılacaklardan istenilecek belgeler;
a) Gerçek Kişiler İçin:
Başvuru Dilekçesi
İkametgâh Belgesi
Kimlik Fotokopisi veya Nüfus Kayıt Örneği
Adli Sicil Kaydı
Belediyemize Borcu Olmadığına Dair Mali Hizmetler Müdürlüğünden Alınacak Borcu Yoktur Yazısı.
Geçici Teminat Makbuzu veya Banka Teminat Mektubu
b) Tüzel Kişiler İçin:
Başvuru Dilekçesi
2023 yılı içinde alınmış onaylı mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve / veya Sanayi Odası ya da ilgili Meslek Odası Belgesi.
Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.
Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına teklifte bulunacak kişinin noter onaylı vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.
İsteklinin iş ortaklığı olması halinde iş ortaklığı beyannamesi
İsteklinin Kooperatif, Dernek, Oda, Federasyon veya Vakıf olması halinde tüzel kişiliklerini kanıtlayıcı belge ile temsile yetkili kişilerin noter tasdikli imza sirküleri ve yetki belgeleri
Belediyemize Borcu Olmadığına Dair Mali Hizmetler Müdürlüğünden Alınacak Borcu Yoktur Yazısı
Geçici Teminat Makbuzu veya Banka Teminat Mektubu.

Şartnameleri mesai saatleri içinde Yazı İşleri Müdürlüğünde bedelsiz olarak görülebilir. İhalelere iştirak etmek isteyenler geçici teminat ile ihaleye katılmak için istenilen belgeleri 10.01.2024 Çarşamba Günü Saat: 17.30’ a kadar idareye teslim etmek zorundadırlar.

 

Dr. Ramazan Demirtaş'tan 'İlkbahar gelmeden deprem göreceğiz' açıklamasına tepki: Deprem bilimini ucuzlattınız!

TOKİ'den 4 bin 732 TL taksitle konut fırsatı! Başvurular işte bu tarihte başlıyor!

HCB Dinamik İnşaat'ın  Ankara  projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.


Geri Dön