İhale

Belediyelerden iki şehirde satılık 19 iş yeri! 1.5 milyon TL’den başlayan fiyatlarla!

Afyonkarahisar ve Manisa’da yer alan toplamda 19 iş yeri için satış ihalesi düzenleniyor. İş yerlerinin satış ihaleleri 9 Ekim ve 11 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar ve Manisa’da yer alan toplamda 19 iş yeri satışa çıkarıldı. Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan 9 iş yeri Merkez ilçesi Eşrefpaşa Mahallesi’nde yer alıyor. Zemin katta bulunan iş yerlerinin alanları 117 metrekare ve 118 metrekare olarak açıklandı.

Toplam muhammen bedelin 32 milyon 400 bin TL olarak açıklandığı iş yerleri için ödenmesi gereken geçici teminat bedeli ise 972 bin TL.

İş yerlerinin satış ihalesi 9 Ekim 2024 tarihinde saat 14.10’da Karaman İş Merkezinde bulunan Belediye Hizmet Binası Encümen Salonunda Encümen huzurunda gerçekleştirilecek.

Gölmarmara Belediyesi tarafından satışa çıkarılan ve Manisa Gölmarmara’da yer alan iş yerleri 68 metrekare alana sahip.

Muhammen bedellerin 1 milyon 500 bin TL ile 2 milyon 100 bin TL arasında değiştiği iş yerlerinin geçici teminat bedelleri de 45 bin TL ile 63 bin TL arasında değişiyor.

10 adet iş yerinin satış ihalesi 11 Ekim tarihinde saat 10.00 ile 12.15 arasında Belediye Meclis salonunda Encümen huzurunda gerçekleştirilecek.

AFYONKARAHİSAR’DA SATILIK 9 İŞ YERİ

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan 9 iş yerinin toplam muhammen bedeli 32 milyon 400 bin TL olarak açıklandı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 9 Ekim’de yapılacak.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Mülkiyeti Belediyemize ait Eşrefpaşa Mahallesi, 2676 ada, 3 parsel üzerinde bulunan, aşağıda nitelikleri, muhammen bedelli ve geçici ihale teminatı yazılı olan 9 (dokuz) adet zemin kattan oluşan dükkân vasıflı gayrimenkul hali hazır şekliyle birlikte bütün olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35. Maddesinin (a) bendi gereğince kapalı teklif (kapalı zarf) usulü ile 09/10/2024 tarihinde saat : 14.10 ‘da Karaman İş Merkezinde bulunan Belediye Hizmet Binası Encümen Salonunda Encümen huzurunda satılacaktır.


İhale ile ilgili şartname her gün mesai saatleri içerisinde Karaman İş Merkezinde bulunan Belediye Hizmet Binası Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görülebilir.
İhaleye katılacak istekliler istenilen belgeleri ve teklif mektubunu kapalı zarf içerisinde son müracaat günü olan 09/10/2024 tarihinde ihale saatine kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir.
Kapalı teklif (kapalı zarf) usulü ile satışa çıkan gayrimenkul 3065 sayılı Katma Değer Vergisi Kanununun 17/p Maddesine göre K.D.V. den istisnadır. İhale ile ilgili ilan, vergi, resim ve harçları alıcısı tarafından peşin olarak Belediye veznesine yatırılacaktır.
Satış İhalesine Katılacak Olanlar; İSTEKLİLERDEN İSTENECEK BELGELER (GERÇEK KİŞİ) 1- Dilekçe, (Satışa çıkan gayrimenkulün yerini bildiğine ve gördüğüne dair.) 2- Kanuni İkametgâh Belgesi, (İl Nüfus Müdürlüğünden veya e-Devlet üzerinden) 3- İmza Sirküleri, (Noterden tasdikli) 4- Nüfus Cüzdanı Örneği, (Muhtarlıktan, İl Nüfus Müdürlüğünden veya e-Devlet üzerinden) 5- Ayrıca istekliler adına teklifte bulunanın vekâletnamesi ile vekâleten iştirak edenin Noterden onaylı imza sirküsü.
6- Geçici İhale Teminatı, (Teminat Mektubu verilmesi halinde limit içi ve süresiz olacak.) 7- Şartname Bedeli Makbuzu (₺ 500,00-) İSTEKLİLERDEN İSTENECEK BELGELER (TÜZEL KİŞİ) 1- Dilekçe, (Satışa çıkan gayrimenkulün yerini bildiğine ve gördüğüne dair.) 2- Ticaret ve Sanayi Odası Belgesi 3- Ticaret Sicil Belgesi
4- Şirketi temsil etme yetkisi ve yetkilinin Noterden imza sirküsü 5- Ayrıca istekliler adına teklifte bulunanın vekâletnamesi ile vekâleten iştirak edenin Noterden onaylı imza sirküsü.
6- Geçici İhale Teminatı, (Teminat Mektubu verilmesi halinde limit içi ve süresiz olacak.) 7- Şartname Bedeli Makbuzu (₺ 500,00-) - İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. - Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen son başvuru saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler
dikkate alınmaz. Saat ayarında T.R.T. saat ayarı esastır. İLAN OLUNUR.


 


MANİSA’DA SATILIK 10 İŞ YERİ 


Gölmarmara Belediyesi tarafından satışa çıkarılan iş yerlerinin muhammen bedelleri 1 milyon 500 bin TL ile 2 milyon 100 bin TL arasında değişiyor. 

Manisa Gölmarmara’da yer alan iş yerlerinin satış ihalesi  11 Ekim tarihinde yapılacak.


İŞ YERLERİ SATILACAKTIR
Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığından:

1- Mülkiyeti Belediyemize ait 622 ada 5 parsel sayılı taşınmazda bulunan 10 adet iş yerinin satış ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık artırma usulüyle Belediye Başkanlığımızca Belediye Meclis salonunda Encümen huzurunda aşağıdaki tablada belirtilen tarih ve saatlerde yapılarak ihale edilecektir.
2- Satış ihalesi yapılacak iş yerlerinin listesi

3- Belediye Encümeni gerekçesini kararda belirtmek sureti ile ihaleyi yapıp yapmamakta
serbesttir. Encümenin ihaleyi yapmama kararına itiraz edilemez.
4- İhaleye Katılmak İsteyenlerden;
a) Tebligat için İkametgah (e-Devlet barkodlu belge)
b) Kimlik Fotokopisi
c) Geçici Teminat Makbuzu
d) Belediyemize Borcu Yoktur Belgesi
e) Tüzel kişi ise İmza Sirküleri ve 2024 Yılı Ticari Sicil Sureti
5- Başvuruların şahsen kurumumuza yapılması gerekmektedir. Posta ve E-mail üzerinden
yapılan başvuralar kabul edilmeyecektir.
6- İhaleye katılmak ve daha fazla bilgi almak için Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne
müracaat etmeleri gerekmektedir.
7- İhaleye katılmak isteyenlerin İhale ilgili şartnameyi Mali hizmetler müdürlüğünden
1.500 TL ve imza karşılığı temin edebilirler.
İLAN OLUNUR.
 

ABD'li dev banka açıkladı! 2025'te altın tam bu kadar olacak!

Tarım arazisi, tarla ortak alınabilir mi?

TOKİ'nin bu projesine başvuranlar dikkat! İşte TOKİ Konya Derbent kura sonuçları 1 Ekim 2024!