Proje Güncel

Belek Park 30'da 5 milyon liradan başlayan fiyatlarla! Teslimler başlıyor!

Akay İnşaat tarafından Antalya Serik'te inşa edilen Belek Park 30'da 5 milyon liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Teslimlerin başladığı projede konutların tipi ve metrekaresi merak ediliyor. İşte Belek Park 30 projesiyle ilgili ayrıntılar...

Belek Park 30'da 5 milyon liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Akay İnşaat imzası taşıyan proje toplam 2 bin 125 metrekare alanda inşa ediliyor.

Projede toplam 2 blok, 30 konuttan oluşuyor.  Golf otelleri ve Belek çarşıya yürüme mesafesinde ki projede 1,500 metrekaresi yeşil alan olarak ayrılmış olup bir çok sosyal donatılara sahip.

Tamamı 1+1'lerden oluşan projede konutların büyüklükleri 35 metrekare olarak tasarlandı. Teslimlerin başladığı projede, konut satışları devam ediyor.

Her konutta,Bosch marka ankastre bulaşık makinesi, ankastre buzdolabı, ankastre ocak, ankastre fırın, ankastre davlumbaz, çamaşır makinesi, Veito marka termosifon Her dairede 2 adet Daikin marka Klima, Özel tasarım iç mekanlarımızda Lake iç oda kapılar, Quartz mutfak tezgahı, vestiyer ve çamaşır dolapları, yatak odasında gardrop, makyaj masası, komodinleri, özel tasarım yatak başı ve Bambi marka yatak ve bazası; Salonda tv ünitesi ve Led TV Isıcam konfor Antrasit PVC doğrama ve elektrikli panjurlar gibi bir çok eşya yer alıyor. 

Projede, spor alanı, otopark, yüzme havuzu, park ve yeşil alanla beraber Cafe & Bar, Kuaför ve restoran gibi sosyal donatılara yer verildi. 
 

BELEK PARK 30 KONUT FİYATLARI NE KADAR? BELEK PARK 30 KONUT FİYAT LİSTESİ 20 EYLÜL 2024!

Belek Park 30 projesindeki konutların tamamı 1+1'lerden oluşuyor.

1+1 konutların fiyatları 5 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Ankara Nil Foresta'da teslimler bir ay sonra başlıyor!

Ankara Aden Konutları'nda teslimler Ocak 2025'te! 

Babacan Yapı'dan 'Arabanı getir, evini götür' kampanyası!