Ekonomi

Belirsizlik sona erdi! İşte seçim sonrası borsada son durum!

Seçimlerin ikinci tura kalmasıyla 14 Mayıs -28 Mayıs arasında geçen dönem piyasalarda belirsizlik hakimken bu belirsizlik sona erdi. Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yeni haftaya yüzde 2,52 artışla 4.696,17 puandan başladı. Recep Tayyip Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasından geçen Cumhurbaşkanlığı mücadelesinde seçim yarışını yüzde 52 oyla Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı

Seçimlerin ikinci tura kalmasıyla 14 Mayıs -28 Mayıs arasında geçen dönem piyasalarda belirsizlik hakimken bu belirsizlik sona erdi. 

Recep Tayyip Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasından geçen Cumhurbaşkanlığı mücadelesinde seçim yarışını yüzde 52 oyla Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı. Türkiye’de piyasalarda seçim atmosferine girilmesiyle başlayan belirsizlikler de son buldu. 

Şimdi gözler yeni kurulacak hükümetin ekonomi politikalarına çevrildi. TGRTHaber'de yer alan habere göre, yatırımcılar da altın, dolar ve borsada yaşanan hareketliliklere odaklandı. Açıklanan rakamlara göre, açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 115,49 puan ve yüzde 2,52 değer kazandı ve 4.696,17 puana çıktı.

Dolar yıl sonunda tam bu kadar olacak! Dev banka resmen o rakamı açıkladı! Hemen peş peşe açıklanan bu rakama bakın!

Bu 33 ilde yaşayanlar için son dakika müjdesi geldi! Mayıs 2023 paraları hesaplara tek tek yatırıldı, mutlaka alın!

Altın fiyatlarında şimdi de seçim şoku! Tek tek açıklanan 28 Mayıs altın fiyatlarını görenler inanamadı! Hemen bakın!