28 / 04 / 2024

Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor?

Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor?

Garanti BBVA Bankası'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...



Belkis Sema Yurdum, Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biridir. Garanti BBVA Bankası'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı gibi çeşitli görevlerde de yer almıştır.

Belkis Sema Yurdum, iş hayatına 1989 yılında Arthur Andersen firmasında başladı. Daha sonra, sırasıyla Ernst&Young ve KPMG gibi uluslararası danışmanlık firmalarında yöneticilik yaptı. 2004 yılında Türkiye'nin en büyük sigorta şirketlerinden biri olan Anadolu Sigorta'nın CFO'su olarak iş hayatına devam etti. 2013 yılında ise, Türkiye'nin en büyük finans kuruluşlarından biri olan Garanti BBVA Bankası'na CFO olarak atandı. Bu görevi sırasında bankanın dijitalleşme, müşteri deneyimi ve risk yönetimi gibi konulardaki çalışmalarına liderlik etti.

Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor?  İşte ayrıntılar..


Geri Dön