01 / 05 / 2024

Bella Maison doğayı bir meditasyon aracı olarak kullanıyor!

Bella Maison doğayı bir meditasyon aracı olarak kullanıyor!

Bella Maison, sonbahar-kış koleksiyonunun Deep Nature adını taşıyan temasıyla yatak odalarının her köşesinde ilham kaynağı olmaya hazırlanıyor...



Trendler doğrultusunda şekillendirdiği tasarımlarıyla, evde yaşam keyfini renklendiren Bella Maison markası, Sonbahar / Kış Koleksiyonu’nun Deep Nature adını taşıyan temasıyla yatak odalarının her köşesinde ilham kaynağı olmaya hazırlanıyor.

Tasarımlarını, sıkıcı şehir hayatının monoton akışından soyutlayıp evde keyifle vakit geçirilecek renkli mekanlar haline getirmek için hazırlayan marka; Sonbahar / Kış Koleksiyonu’nda doğayı bir meditasyon aracı olarak kullanıyor. Renkleri, doğanın güzelliklerinden ilham alarak yatak odalarımıza taşıyor. Bella Maison’un Deep Nature hikayesi, yeşil yaprakların ve hiç bitmeyecek tropikal detayların ışığında, tabiatın en saf halini evlerimizde yaşatıyor.

Yeşilin en güzel tonlarını barındıran ve doğayla uyum içinde evler kurmanıza yardımcı olan Deep Nature serisi, ev giyiminden aksesuarlara kadar geniş bir yelpazeye sahip. Yumuşacık dokulu yaprak desenleri pijamalar ve sabahlıklarla kış günlerinde bile güne iyi başlamanıza yardımcı oluyor. 

 


Geri Dön