Genel

Ben Affleck İstanbul'da Argo isimli filmini çekiyor!

Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Ben Affleck, hem yönetmenliğini hem de başrolünü üstlendiği Argo filminin İstanbuldaki çekimlerine devam ediyor

Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Ben Affleck, hem yönetmenliğini hem de başrolünü üstlendiği Argo filminin İstanbuldaki çekimlerine devam ediyor.ARGO filmi için daha önce Etileri İran sokaklarına çeviren Ben Affleck, önceki gün de Eminönü-Sultanhamamda motor dedi. Sirkeci ve Karaköyde devam edilen çekimler sırasında basın mensuplarının görüntü almaması için yoğun çaba sarf edildi. Çekimler nedeniyle Karaköydeki iki sokak trafiğe ve yaya girişine kapatıldı. Sette oyuncularına silahlarını nasıl kullanmaları gerektiğini anlatırken görüntülenen Ben Affleck, çekim arasında da ekibi için ıslak kek, hamburger, kaşarlı sandviç, kurutulmuş kayısı, ceviz ve badem sipariş etti.

Belediye başkanı yönetmen koltuğunda       

Ben Affleckin sette bir de misafiri vardı. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, ekibi ziyaret etti. Affleckin kapıda karşıladığı Demir, önce seti gezdi, ardından yönetmen koltuğuna oturarak monitörden çekimleri izledi. Demire İstanbulu çok beğendiklerini söyleyen yapımcı Chris Brigham, Şu anda tüm Hollywood burada, Los Angelesta kimse kalmadı dedi. Ben Affleck de bundan sonra İstanbulda daha çok çalışmak istediğini söyledi.                 

Gülbahar KARAKUŞ/Hürriyet