Proje Güncel

Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022! 

Anadolu Yakası’nın en yeni projelerinden Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Benesta Acıbadem fiyatları ne kadar? İşte Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022! Anadolu Yakası’nın en yeni projelerinden olan Benesta Acıbadem, organik ve gurme lezzetlerin yer alığı marketlerin, lokal kafelerin ve restorantların yer aldığı bir yaşam alanı sunuyor

Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan avantajlı lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Anadolu Yakası’nın en yeni projelerinden olan Benesta Acıbadem, organik ve gurme lezzetlerin yer alığı marketlerin, lokal kafelerin ve restorantların yer aldığı bir yaşam alanı sunuyor. 

 

Benesta Acıbadem'de 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri 134 metrekareden başlıyor ve 720 metrekareye kadar yükseliyor. 

Peki Benesta Acıbadem fiyatları ne kadar? İşte Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022!

Benesta Acıbadem'de oturuma başlama tarihi Aralık 2024 olarak açıklanırken, projede çatı katı ve ara kat dubleks daire seçenekleri de sunuluyor. 

Kendine özgün 4 metreyi bulan tavan uzunluğuna sahip konutlarıyla ön plana çıkan Benesta Acıbadem'de toplam 550 konut yer alıyor. İstanbul Acıbadem'de yükselen ve Çamlıca'ya komşu olan Benesta Acıbadem, Gata Ormanı’nın yanı başında inşa ediliyor. 

 

Akasya AVM'ye yürüme mesafesinde yükselen Benesta Acıbadem projes, Bağdat Caddesi, Kadıköy, Kalamış Marina gibi Anadolu Yakası’nın renkli adreslerine; Zincirlikuyu, Beşiktaş, Levent, Mecidiyeköy, Taksim, Karaköy gibi merkezi bölgelere de yakın konumda hayata geçiriliyor. 

Benesta Acıbadem projesinde, kapalı havuz, spor salonu, SPA Center, Lobi, Benleo Park gibi alanlar yer alıyor. Aynı zamanda park ve sosyal kulüp öne çıkarken, özel tasarım resepsiyon alanları, otopark lobileri de bulunuyor. Projede yer alan dairelerde; 10 metrekare ile 100 metrekare arasında değişen balkon, bahçe ya da teraslarla rahat bir yaşam vadediliyor. 

Benesta Acıbadem’in peyzaj mimarlık işeri Londra'da ünlü olan WATG üstlendi. Proje, depreme dayanıklı bir zemin üstünde hayata geçiriliyor. Aynı zamanda Benesta Acıbadem projesi, özel ve uluslararası standartlarda ses, cephe detayları, ısı ve su izolasyonu gibi yüksek mühendislik gerektiren konular için de öncü oluyor. 

Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022

Benesta Acıbadem fiyatları resmen açıklandı. Benesta Acıbadem projesinde bulunan evlerin fiyatları 7 milyon TL'den başlıyor. 

Web: https://www.benestaacibadem.com/

Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi Ekim 2022!

Cer Loft fiyat listesi Ekim 2022! 

Avrupa Konutları Vadi fiyat listesi Ekim 2022!