30 / 04 / 2024

Benesta Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Benesta Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Esta Construction imzası ile inşa edilen Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin yıl sonunda yapılacağı projede farklı kampanyalara da yer veriliyor.



Benesta Benleo Acıbadem projesi Esta Construction imzası ile hayata geçiriliyor. Satış sürecinin devam ettiği projede farklı kampanyalar sunuluyor. 

Esta Construction Benesta Benleo Acıbadem projesi, İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem'de inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı konut alternatifleri bulunuyor. 

1+1 konutların satışlarının tamamlandığı Benesta Benleo Acıbadem'deki 2 oda 1 salon konutların brüt alanları 96 ile 167 metrekare arasında, 3 oda 1 salon konutların brüt alanları 153 ile 301 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

8 blok halinde yükselen ve toplam 550 konutun yer aldığı Benleo Acıbadem projesinde peşin ödemelerde indirim imkanı sağlanıyor.

Benesta Benleo Acıbadem de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Teslimlerin yıl sonunda gerçekleştirileceği projede yüzde 50 peşinat verildiğinde kalan taksit tutarları projede yaşarken ödenebiliyor. 

Balkon, bahçe ya da teraslara yer verilen Esta Construction Benesta Benleo Acıbadem projesinde kapalı yüzme havuzu, spor salonu, SPA Center mevcut.
 
Lokasyonuyla da dikkat çeken proje;  15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne, Çamlıca'ya, Gata Ormanı'na, Üsküdar'a, Beşiktaş'a, ve FSM Köprüsü'ne yakın konumda inşa ediliyor.


Web: https://www.benestaacibadem.com/

Tel: 444 0 899 

 

Bu yıl vatandaş parasını nereye yatıracak? İşte ay ay sermayenin gideceği yatırım aracı

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara'da 9 adet arsa satılacak!

Ev sahipleri dikkat! Kiracı ile yaşanan bazı sorunlarda ev sahibine hapis cezası gelebilir...


Geri Dön