01 / 05 / 2024

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 20 indirim avantajı! Teslimler Aralık 2024'te!

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 20 indirim avantajı! Teslimler Aralık 2024'te!

Firma: Esta Construction

Proje: Benesta Benleo Acıbadem

Esta Construction imzasıyla hayata geçirilen Benesta Benleo Acıbadem projesinden konut almak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Benesta Benleo Acıbadem projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...



Benesta Benleo Acıbadem projesi Acıbadem'de  Esta Construction  tarafından inşa ediliyor. Teslimlerin Aralık 2024'te yapılması planlanan projede, 8 blok, toplam 550 konut yer alıyor. 

Projede 1+1'den 5+1'e kadar değişen daire tipleri bulunuyor. 1+1 konutların satışları tamamlanmış olup, diğer konutların satışları yapılmaya devam ediyor. Aynı zamanda projede çatı kat ve ara kat dubleks konut tipleri de bulunuyor. 

Projedeki konutların tavan yükseklikleri 4 metreye kadar yükseliyor ve 10 metrekare ile 100 metrekare büyüklükte değişiklik gösteren balkon, bahçe ya da teraslar yer alıyor.

Benesta Benleo Acıbadem de yüzde 20 indirim avantajı! Teslimler Aralık 2024 te!

BENESTA BENLEO ACIBADEM SOSYAL DONATILAR!

Benesta Benleo Acıbadem projesi sosyal donatıları bakımından oldukça geniş yelpazeye sahip olup;  spor salonu, SPA Center, kapalı yüzme havuzu, Benleo Park gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Bunun yanı sıra özel tasarım resepsiyon alanları, park ve sosyal kulüp ile otopark lobileri de bulunuyor. 

Benesta Benleo Acıbadem de yüzde 20 indirim avantajı! Teslimler Aralık 2024 te!

BENESTA BENLEO ACIBADEM ÖDEME KOŞULLARI!

Benesta Benleo Acıbadem projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Öte yandan sıfır faiz, 120 ay vade seçeneği de  yer alıyor. 

Benesta BenLeo Acıbadem projesindeki konutların fiyatları sadece satış ofislerinden verilmekte. 

Web: https://www.benestaacibadem.com/

Tel: 444 0 899 

Benesta Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Benesta Podio Bahçelievler'de 1.99 faiz, 60 ay vade fırsatıyla!

projeye sor



Geri Dön