02 / 05 / 2024

Benesta Marmaris fiyat!

Benesta Marmaris fiyat!

Firma: Esta Construction

Proje: Benesta Amos Living

Benesta Marmaris fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Benesta Amos Living adıyla yükselecek proje gerçeküstü bir yaşam vadediyor...



Geçtiğimiz aylarda Benesta Acıbadem projesini satışa çıkaran ESTA Construction, Marmaris'teki yeni projesi için start verdi.

Amos Living adıyla yükselecek olan Benesta Marmaris projesi Amos Koyu'nda inşa edilecek. Benesta Marmaris fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Akdeniz'in kıyısında gerçeküstü bir yaşam vadediyor. 

Benesta Marmaris fiyat!

Benesta Marmaris projesinde fitness salonu, sauna, kapalı yüzme havuzu,  vitamin bar, toplantı odası, buhar odası, dinlenme alanı ve misafir suiti bulunuyor. 

Benesta Marmaris projesinde 540 metrekarelik kapalı sosyal yaşam alanı yer alıyor. Projede ayrıca birbirinden farklı cafe ve restoranlara da yer veriliyor. 

Benesta Marmaris fiyat!

Benesta Marmaris projesi kapsamındaki konutlarda geniş pencereler ve teraslara yer veriliyor. Projede ayrıca, ahşap tasarımlı iskele ve liman da bulunuyor.

Benesta Marmaris nerede?
Benesta Marmaris projesi; Milas Bodrum Havalimanı'na 157 kilometre, Dalaman Havalimanı'na 121 kilometre, Marmaris Yücelen Hastanesi'ne 30.1 kilometre, Martı Marina'ya 36 kilometre  Medline Clinic'e 18.3 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 

Benesta Marmaris fiyat!

Lokasyonuyla dikkat çeken Benesta Marmaris, Kleopatra plajına 50.1 kilometre, Datçaya 87.8 kilometre, Kız kumu plajına 32 kilometre, Marmaris Milli Parkı'na 34.8 kilometre, İçmeler merkeze 18.3, uzaklıkta bulunuyor.

Benesta Amos Living geliyor! Yeni proje!

Web: http://www.benesta.com/amos-living/

Telefon: 444 0 899

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön