Ekonomi

Benzin araç sahiplerini üzecek! İşte 30 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri, akaryakıt fiyatlarında meydana gelen her değişikliği yakından takip ediyor. İşte 30 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!Doların aylar sonra 18

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe merceğe aldı. Doların aylar sonra 18.70 sınırını geçmesi ile birlikte Rusya'nın tavan fiyat uygulayanlara petrol satmama kararı sonrası petrol fiyatlarındaki yükseliş, tüketiciye zam olarak geri dönüş yapıyor.

Benzin ne kadar, motorine kaç TL zam geldi, LPG fiyatları değişti mi? İşte bu soruların yanıtları ve 30 Aralık Cumartesi İstanbul, Ankara ve İzmir güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları…

BENZİNE ZAM GELİYOR!

Brent petrol fiyatlarındaki hareketliliği devam ederken, bazı sektör kaynaklarının benzin zammı beklentisine dair oluşan bilgilerin aktarılması vatandaşlarda meraka yol açtı. Aktarılan bilgilere göre benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olma üzere 84 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Yani 31 Aralık itibariyle benzin fiyatlarına 84 kuruş zam gelecek. Motorinde ise herhangi bir fiyat değişikliği bekleniyor.

PETROL FİYATLARI 3 HAFTANIN ZİRVESİNDE!

Geçtiğimiz gün, Çin'in son olarak COVID-19'a dair gevşemeye gitmesi talepte canlanma umutlarını artırdı. Üç hafta dünyanın en büyük petrol üreticisi ABD'de bir dizi kış fırtınası yüzünden kapatılan elektrik santrallerinin tekrardan faaliyete geçmesi de arz sorunlarını hafifletti ve fiyatları aşağı çekti.

BRENT PETROL BUGÜN NE KADAR?

Brent petrol 83,5 dolar seviyesinde işlem gördü ve 30 Aralık 2022 tarihinde benzin ya da motorinde herhangi bir zam ya da indirim geleceğine dair bir haber bulunmuyor.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI (30 ARALIK 2022 CUMA)

İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI!

Motorin litresi 22.02 TL’den satılıyor.

Benzinin litresi 18.62 TL’den satılıyor.

ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI!

Motorin litresi 22.22 TL’den satılıyor.

Benzinin litresi 18.85 TL’den satılıyor.

İZMİR GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI!

Motorin litresi 22.51 TL’den satılıyor.

Benzinin litresi 18.83 TL’den satılıyor.

Akaryakıt fiyatları iller, ilçeler ve bayiler arasında değişiklik gösterebilmektedir.

Bu telefona sahipseniz aman dikkat! O markalı telefonlar 2023’te WhatsApp kullanamayacaklar!

GSS prim borcu olanlar bunu beklemiyordu! Yeni gelişme duyuruldu! 2023 yılının sonuna kadar…

Trafik cezası, harç, pasaport MTV 1 Ocak’tan sonra eskisi gibi olmayacak! İşte 2023 tablosu!