15 / 05 / 2024

Benzin, motorin, LPG'de son dakika depremi! Şimdi açıklandı: Yeni zam ve indirim...

Benzin, motorin, LPG'de son dakika depremi! Şimdi açıklandı: Yeni zam ve indirim...

Benzin ve motorine peş peşe gelen zamların ardından akaryakıt fiyatları en çok araştırılan konulardan oldu. Peki bugün akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte 31 Mart 2024 fiyat listesi...



Akaryakıt fiyatlarına geçtiğimiz süreçte gelen zamlar sürücüleri zor duruma düşürürken, motorine yapılan son indirimle fiyatlar biraz geri çekildi. 

Ancak peşinden hemen gelen zamla benzin ve motorin fiyatları yeniden tırmanışa geçti. Benzin 45 TL'yi, motorin de 43 TL'yi aştı. 

Gazete Duvar'da yer alan habere göre; son olarak 21 Mart günü benzine 1 lira 50 kuruş, motorine ise 1 lira 30 kuruş, 22 Mart günü de LPG'ye 50 kuruş zam yapılmıştı. 23 Mart'ta motorine 1 liralık indirim geldi. 

Benzin, motorin, LPG de son dakika depremi! Şimdi açıklandı: Yeni zam ve indirim...

Tüm bunların yanı sıra, akaryakıt fiyatlarının yerel seçimin ardından daha da yükselerek üç haneli rakamları göreceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. 

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen iddia Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yalanlandı ve doğru olmadığına ilişkin açıklama yapıldı. 

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin X sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında yer verilen, 'Akaryakıt dağıtım şirketleri, bayilerinden sene sonuna kadar fiyat tabelalarını 3 haneli olacak şekilde yenilemelerini istedi.' iddiası doğru değildir. Gerçekleştirilen araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı belirlenmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Peki son dakika benzin, motorin, LPG litre fiyatları kaç TL oldu? Hangi ilde akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte İstanbul, İzmir,  Ankara  fiyat listesi...

Benzin, motorin, LPG de son dakika depremi! Şimdi açıklandı: Yeni zam ve indirim...

AKARYAKIT FİYATLARI SON DAKİKA 31 MART 2024 

İSTANBUL

İstanbul Anadolu yakası

Benzin fiyatı: 43.39 Türk Lirası
Motorin litre fiyatı: 41.98 Türk Lirası
LPG litre fiyatı: 21.93 Türk Lirası

İstanbul Avrupa Yakası

Benzin fiyatı: 43.48 Türk Lirası
Motorin litre fiyatı: 42.05 Türk Lirası
LPG litre fiyatı: 22.47 Türk Lirası

ANKARA

Benzin fiyatı: 44.26 Türk Lirası
Motorin fiyatı: 42.88 Türk Lirası
LPG fiyatı: 22.37 Türk Lirası

İZMİR

Benzin fiyatı: 44.49 Türk Lirası
Motorin fiyatı: 43.12 Türk Lirası
LPG fiyatı: 22.01 Türk Lirası

Hazır betona yarından itibaren yüzde 30 zam geliyor: Betonculardan 1 Nisan şakası gibi zam!

Emekli promosyon sorgulama eDevlet: Ziraat Bankası promosyon güncellemesi 2024! Vakıfbank emekli promosyon 2024 ne kadar

Kira beyannamesi verme süresi 2024! Kira beyannamesinde bu harcamalar gider gösterilebilir! Evi kirada olan hemen baksın

Evi, arsası, iş yeri olanlar dikkat: 31 Mayıs kadar bu ödemeyi yapın!


Geri Dön