27 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika fiyatlar açıklandı! Zam ya da indirim geldi mi? Sürücüler dikkat! 

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika fiyatlar açıklandı! Zam ya da indirim geldi mi? Sürücüler dikkat! 

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarının değişip değişmediği sık sık merak konusu oluyor. Benzin, motorin ve LPG'de son dakika fiyatlar açıklandı! Zam ya da indirim geldi mi? İşte BP, Opet, PO, Shell, Total 9 Temmuz 2023 fiyat listesi...



Benzin, motorin ve LPG fiyatlarının değişip değişmediği sık sık merak konusu oluyor. Sürücüler yola çıkmadan ve akaryakıt istasyonlarına uğramadan önce son dakika akaryakıt fiyatlarını öğrenmek istiyor. 

Dolar kurunda yaşanan yükseliş ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş, benzin ve motorin fiyatlarında da değişikliklere neden oluyor. Savaş nedeniyle, Brent petrolde de hareketlilikler yaşanıyor. Petroldeki artışlar, benzin ve motorine zam olarak yansıyor. 

Benzin, motorin ve LPG de son dakika fiyatlar açıklandı! Zam ya da indirim geldi mi? Sürücüler dikkat! 

En son geçtiğimiz hafta, benzine 2 lira 11 kuruş, motorine de 87 kuruş zam uygulandı. LPG'nin litresine ise 65 kuruş indirim yapıldı. 

Geçtiğimiz Cuma günü açıklanana göre KDV, yüzde 18'den yüzde 20'ye yükseltildi. KDV'De yaşanan artışın akaryakıt fiyatlarını etkilemesi de bekleniyor. 

Akaryakıt fiyatlarına KDV'nin yanı sıra ÖTV sebebiyle de yeni zamların gelmesi bekleniyor. Sözcü Gazetesi'nin aktardığına göre, litrede motorin ve benzine toplam 80'er kuruşluk zam gelmesi öngörülüyor. 

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika fiyatlar açıklandı! Zam ya da indirim geldi mi? Sürücüler dikkat! İşte BP, Opet, PO, Shell, Total 9 Temmuz 2023 fiyat listesi...


Geri Dön