Kent Haberleri

Benzin, motorin ve LPG’de son dakika müjdesi! Resmen düğmeye basıldı! Arka arkaya zam gelmişti!

İş Bankası’ndan akaryakıta gelen peş peşe zamdan sonra müşterileri sevindirecek bir haber geldi. İş Bankası, Petrol Ofisi’nden yapılacak akaryakıt harcamalarına 110 TL hediye edeceğini duyurdu. Benzin, motorin ve LPG’nin fahiş fiyatlara ulaşmasının ardından araç sahipleri kara kara düşünürken, özellikle İş Bankası müşterilerini sevindirecek bir haber geldi

Akaryakıta gelen zamlardan sonra fiyatlar resmen 36 TL’yi aşmış ve araç sahipleri artık kontak kapatma noktasına gelmişti. Benzin, motorin ve LPG’nin fahiş fiyatlara ulaşmasının ardından araç sahipleri kara kara düşünürken, özellikle İş Bankası müşterilerini sevindirecek bir haber geldi.

İş Bankası, Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından gerçekleştirilecek akaryakıt harcamalarına 110 TL'ye kadar MaxiPuan vereceğini açıkladı. Açıklamanın ardından kampanyanın detayları merak edilirken, İş Bankası’ndan şöyle bir duyuru geldi:

“Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından 1 Temmuz 2023 - 15 Ağustos 2023 tarihlerinde tek seferde ve çeşitli günlerde gerçekleştirilecek 350 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt işlemlerine 90 TL MaxiPuan, işlemlerden en az birini Maximum Mobil uygulamasında yer alan Pazarama'dan Petrol Ofisi Öde-Geç ile gerçekleştirilmesi halinde toplam 110 TL MaxiPuan!”

Peki, İş Bankası’nın akaryakıt sektörüne yönelik düzenlediği kampanyaya katılım koşulları neler? İşte merak edilen her şey...

KAMPANYAYA DÂHİL OLAN İŞLEMLER

Akaryakıt sektörüne yönelik düzenlenen kampanyaya İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve bununla beraber Maxipara Kartların dâhil olacağı öğrenildi.

KAMPANYAYA DÂHİL OLMAYAN İŞLEMLER

Petrol Ofisi ile iş birliği sonucu düzenlenen kampanyaya Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan alışverişlerin, Maximum Fırsat ve aynı zamanda MaxiPuan kullanılarak yapılan işlemlerin, ürün iptal ve iade işlemlerinin, Maximum POS cihazından gerçekleştirilmeyen harcamaların kampanyaya dâhil olmayacağı ifade edildi.

ÖDÜL KULLANIMI

Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından harcama yapılarak kazanılan MaxiPuanlar sadece Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında görüntülenebileceği ve sadece yakıt işlemlerince kullanılabileceği öğrenildi. Öte yandan, MaxiPuanların 22 Ağustos 2023’de karta aktarılacağı ve MaxiPuanların son kullanma tarihinin ise 30 Eylül 2023 (bu tarih dâhil) olduğu bildirildi. Bunun yanı sıra, Maximiles’a yüklenen puanların MaxiMil'e dönüştürülemeyeceği ve Avans MaxiMil kapatma işleminde kullanılamayacağı vurgulandı

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG alacaklara müjde! Resmen kuyruklar oluşturacak!

SSK, 4A ve 4B’lilere emeklilik şoku! Tüm hayalleriniz tepetaklak olabilir! Hizmet dökümüne acil bakın!

Bakan resmen açıkladı! Yılda iki defa yapılacak!