Ekonomi

Benzin ne kadar oldu? 8 Ağustos benzin litre fiyatı kaç TL? İşte 8 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları!

Benzin güncel fiyatları ne kadar? Motorin ve LPG litre fiyatı ne kadar en çok araştırılan konulardan biridir. İşte 8 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları!Benzine zam mı yoksa indirim mi geldi? Motorin ve LPG güncel fiyat listesi nedir? şeklindeki sorular sıklıkla sorulmaktadır

Benzin ne kadar? Benzin, motorin ve LPG litresinin kaç TL olduğu araç sahipleri tarafından araştırılıyor. Benzine zam mı yoksa indirim mi geldi? Motorin ve LPG güncel fiyat listesi nedir? şeklindeki sorular sıklıkla sorulmaktadır.

İşte benzin, motorin ve LPG güncel fiyatlarına dair ayrıntılar…

BENZİN VE MOTORİNDE İNDİRİM GELDİ Mİ?

Benzinin litresine 2,23 TL motorinin litresine de 1,15 TL indirim uygulandı. Bu indirimin gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıdığı görüldü. Güncel akaryakıt pompa fiyatları şu şekilde;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 23,39 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 20,03 liradan satışa sunulmaktadır.

BRENT PETROL FİYATI NE KADAR? BRENT PETROL FİYATI YÜKSELDİ Mİ?

Brent petrol fiyatları şu aralar düşüşte. Küresel petrol talebine dair endişeler de bu düşüşe etki etti. Amerikan Petrol Enstitüsü, ülkenin ticari ham petrol stoklarında geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 2 milyon varillik artış öngördüğünü açıkladı. Piyasa beklentisi, stokların yaklaşık 500 bin varil azalacağı yönünde. Stoklardaki artış beklentisi, dünyanın en büyük petrol tüketicisi ülkede talebin düşük seyrettiği algısına yol açarak fiyatları aşağı yönlü bir tutum tutturdu. Dünyada açıklanan ekonomik veriler de resesyon endişesini güçlendirerek talep endişelerine sebep oldu. Diğer yandan, piyasalar Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşan OPEC+ grubunun yapılacağı toplantıya odaklandı. Uzmanlar, petrol sahalarındaki yatırım eksikliği nedeniyle birçok üye ülkenin üretim kotalarını karşılamakta zorlandığı göz önüne alındığında grubun arzı artırmasının zor olacağını söyledi. ABD ile Çin arasındaki gerilime ilişkin haber akışı da fiyatlardaki hareketlilikte etkili oluyor. 8 Ağustos 2022 anlık Brent Petrol fiyatı 94,66 dolar seviyesinde bulunmaktadır.

8 AĞUSTOS 2022 GÜNCEL MOTORİN FİYATI LİSTESİ

İstanbul: 23,40 TL

Ankara: 23,49 TL

İzmir 23,49 TL

8 AĞUSTOS 2022 GÜNCEL LPG FİYATI LİSTESİ

İstanbul: 11.02 TL

Ankara: 11.37 TL

İzmir: 11.24 TL

8 AĞUSTOS 2022 GÜNCEL BENZİN FİYATI LİSTESİ

İstanbul: 20,02 TL

Ankara: 20,13 TL

İzmir: 20,15 TL

Ev fiyatlarını düşürecek hamle genişletildi! İsteyen ev isteyen iş yeri sahibi olabilecek!

TOKİ sosyal konut projeleri konut fiyatlarını ne zaman düşecek? İşte konut fiyatlarına dair detaylar!

Benzin ne kadar oldu? 7 Ağustos benzin litre fiyatı kaç TL? 7 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları!