Ekonomi

Benzin ve motorinde son durum! İşte 9 Ocak Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, motorin kaç TL oldu? İşte 9 Ocak Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakın takibe aldı

Akaryakıt haberleri, araç sahipleri tarafından araştırılmaktadır. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakın takibe aldı. Brent petrol, 2023 yılına sert fiyat dalgalanmaları ile girerken haftanın ilk işlem gününe yüzde 1,4 değer kazanarak giriş yaptı. Peki benzin, motorine indirim gelecek mi, LPG litre fiyatı ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı yoksa indirim mi gelecek? İşte 9 Ocak Pazartesi güncel İstanbul, Ankara ve İzmir benzin, motorin ve LPG fiyatları!

 

DOLAR ENDEKSİ GERİLEDİ, PETROL YUKARI ÇIKTI

Fed tutanaklarında hala faiz indirimleri için erken mesajı verilmiş olsa da Amerika ekonomisinde meydana gelen olumlu gelişmeler sıkı para politikasında gevşemeye gidileceği ihtimalini gündeme taşıdı. ABD'nin faiz politikalarında yumuşamaya gidebileceği beklentisi de resesyon endişelerini hafifleterek doları baskıladı. Dolar endeksi 103 seviyelerine gerilerken dolara bağlı olan petrol fiyatları diğer para birimleri ile alım yapan alıcılar için ucuzladı. Bu da talebin yükselmesine ve fiyatların yükselmesine neden oldu.

PETROLDE ÇİN RÜZGARI DEVAM EDİYOR!

Pekin hükümetinin bir süredir coronavirüs yani pandemi kısıtlamaları yüzünden ekonomisindeki daralma ve petrol talebindeki azalma fiyatlanmalara neden oluyordu. Hafta sonu Çin’in uluslararası uçuşlara 3 yıl aradan sonra tekrar başlama kararı alması küresel piyasalarda olumlu rüzgarların esmesine kapı aralayarak petrol fiyatlarını dipten topladı.

9 OCAK 2023 PAZARTESİ GÜNCEL İSTANBUL AKARYAKIT FİYATLARI!

Anadolu Yakası benzin fiyatı: 19,52 TL’den işlem görüyor.

Anadolu Yakası motorin fiyatı: 22,11 TL’den işlem görüyor.

Avrupa Yakası benzin fiyatı: 19,51 TL’den işlem görüyor.

Avrupa Yakası motorin fiyatı: 22,11 TL’den işlem görüyor.

9 OCAK 2023 PAZARTESİ GÜNCEL ANKARA AKARYAKIT FİYATLARI!

Benzin fiyatı: 19,73 TL’den işlem görüyor.

Motorin fiyatı: 22,27 TL’den işlem görüyor.

9 OCAK 2023 PAZARTESİ GÜNCEL İZMİR AKARYAKIT HABERLERİ!

Benzin fiyatı: 19,69 TL’den işlem görüyor.

Motorin fiyatı: 22,40 TL’den işlem görüyor.

Bedelli askerlik sonuçları 2023! Bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu 2023? Bedelli askerlik ücreti nasıl hesaplanır?

Maaşı yetmeyenlerin imdadına PTT koştu! PTT’den tek mesajla 50 bin TL!

TOKİ başvuru sonucunu nasıl öğrenirim? TOKİ evleri ne kadar zamanda teslim ediliyor?