Ekonomi

Benzin ve motorine ne kadar indirim yapıldı? Sürücülere müjde! İşte 30 Mart benzin ve motorin fiyat listesi...

Milyonlarca sürücü her gün akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Benzin ve motorin fiyatları sık sık zamlarla gündeme gelirken bu kez indirim müjdesi verildi. Peki benzin ve motorine ne kadar indirim yapıldı? İşte 30 Mart benzin ve motorin fiyat listesi... Benzin ve motorin fiyatları her gün milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilyor ve araştırılıyor

Akaryakıt fiyatları gündemde kalamya devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatları her gün milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilyor ve araştırılıyor. 'Benzine zam geldi mi?, Akaryakıt fiyatları bugün ne kadar oldu? Benzinin litresi kaç TL?' gibi soruların yanıtlarını arayan sürücülere indirim müjdesi geldi. 

Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaş sonrasında rekor seviyelere ulaşan brent petrolde varil fiyatı geçen haftalarda tekrar 100 doların altına düşmüş ve akaryakıt fiyatlarında indirim haberleri gelmeye başlamıştı. 

Peki benzin ve motorine ne kadar indirim yapıldı? İşte 30 Mart benzin ve motorin fiyat listesi...

Petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından geçen hafta yine fiyatlar artmaya başladı. Bu haftanın ilk günü ile beraberse tekrar gerilemeler kaydedildi. 

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş sebebiyle küresel çaptaki hamleler sonucunda brent petrol fiyatları dalgalanıyor. Bu dalgalanma akaryakıt fiyatlarına da yansıyor. 

Petrolde yaşanan düşüş ile milyonlarca vatandaş akaryakıt fiyatlarında indirim yapılıp yapılmayacağını araştırmaya başladı. Beklenen indirim haberi dün verildi ve gece yarısından itibaren pompaya da yansıtılmak üzere fiyatlar düşürüldü. 

Benzin ve motorine ne kadar indirim yapıldı? 

Milliyet'te yer alan habere göre; brent petrol fiyatlarındaki düşüşle beraber benzin ve motorin fiyatlarında da indirim beklentisi arttı. Milyonlarca vatandaşın beklediği indirim haberi geldi ve 30 Mart Çarşamba 00:00'dan itibren geçerli olacak şekilde motorin fiyatlarına 1.55 liralık indirim uygulandı. 

30 Mart benzin ve motorin fiyat listesi

Motorin fiyatları

İstanbul: 22,08 Türk Lirası
Ankara: 22,18 Türk Lirası
İzmir: 22,19 Türk Lirası 

Benzin fiyatları 

İstanbul: 19,70 TL 
Ankara: 19,78 TL 
İzmir: 19,80 TL 

Araç sahiplerine müjde! Motorine 1,55 TL indirim geldi!

Petrol fiyatlarında son durum! Petrolün varili bugün ne kadar?

Dolar/TL değer kaybetti! İşte 30 Mart 2022 dolar kuru...

Ons altın 1924 dolar oldu! Gram altın, çeyrek altın ve tam altın bugün kaç TL?