Ekonomi

Benzinden sonra motorin ve LPG'ye dev indirim! Yarı yarı fark edecek

Benzin ve motorin fiyatlarının artmasıyla sürücüler akaryakıt alımlarında yapılan kampanyaları takip ediyor. Beklenen haber Petrol Ofis'inden gelmiş oldu. Benzin, LPG ve motorin alışverişlerinde yarı yarıya indirim yapılacak.Sektör kaynaklarından alınan son dakika bilgisine göre benzine büyük indirim geldi

Benzin ve motorine gelen zamlar yerini indirime bıraktı. Sektör kaynaklarından alınan son dakika bilgisine göre benzine büyük indirim geldi. Aynı zamanda Petrol Ofisi'nin akaryakıt alışverişlerinde uyguladığı kampanya ile benzin ve motorin fiyatları yarı yarıya düşmesi bekleniyor.

SON DAKİKA: BENZİNE İNDİRİM
Brent petroldeki düşüş ve döviz kurundaki hareketlilikle akaryakıt fiyatlarında dalgalanma sürmekte. Araç sahipleri benzin ve motorine gelecek olan indirimleri yakından takip etmekte. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, benzine 30 Ağustos Salı gününden geçerli olmak üzere 1 lira 4 kuruşluk fiyat indirimi beklendiğini ancak motorinde indirim beklenmediği haberi geldi.lunması gerekiyor.

MOTORİN VE LPG'YE DE İNDİRİM GELDİ
Öte yandan bir müjdede Petrol Ofisi'nden gelmiş oldu. Petrol Ofisi'nden yapılan yeni kampanya ile akaryakıt alışverişleri yarı yarıya indi. Kampanyaya katılan kullanıcılara 50 TL verileceği ifade edildi. Kazanılan 50 TL puanlar yakıt alımlarından toplam tutar üzerinden indirilecek. Yapılan duyuruda 16 Ağustos – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Axess üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamanıza, SMS ile kampanyaya katılarak 40 lira, Juzdan’dan kampanyaya katılarak 50 lira chip-para hediye edileceği ifade edildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI
Dev kampanyayla ilgili paylaşılan detaylarda şu ifadeler kullanıldı:

Kampanyadan faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin; Juzdan Uygulamasından “Hemen Katıl”a tıklayarak veya Akbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından “PO “ yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olması gerekiyor.

Kampanya katılımı, Axess Mobil’den yapılan katılımlarda profil alanındaki “Katıldığınız Kampanyalar” bölümünde yer almasından sonra, SMS ile yapılan katılımlarda ise belirtilen mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından “kayıt oldunuz” bilgisinin verilmesinden sonra sağlanıyor.

Kazanılan sanal paralar anında karta yüklenecek ve yüklendiği andan itibaren 8 Ekim 2022 tarihine kadar kampanyaya katılan tüm Axess üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında yapılacak akaryakıt veya otogaz alımlarında kullanılabilecek.

Bu tarihe kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında sadece akaryakıt sektöründeki Axess üye işyerlerinde akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanılabilecek.

250 TL VE ÜZERİ HER ALIŞVERİŞ İÇİN GEÇERLİ
Aynı gün içerisinde yapılan 250 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahil. Kampanya kapsamında işlemlerin Axess üye işyeri Petrol Ofisi istasyonlarındaki Akbank Axess POS terminalinden yapılması gerekiyor.

Kampanyadan Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Akbank kart, Akbank kart Business, Axess KOBİ asıl ve bu kartlara bağlı ek kart sahipleri yararlanabiliyor. Bank’O Card Axess kartları kampanyaya dahil değil.

Tüzel müşteriler Juzdan uygulamasını kullanamadıkları için kampanyaya 4566’ya SMS göndererek katılınabiliyor ve en fazla 40 TL chip-para kazanabilmekte. Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı cep telefonundan SMS ile kayıt olunması gerekiyor.