Ekonomi

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 15 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı yoksa indirim mi gelecek? Akaryakıtta son durum ne? İşte 15 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!Piyasadaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarına da doğrudan yansıyor

Petrol piyasalarında sular bir türlü durulmuyor. Piyasadaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarına da doğrudan yansıyor. Enflasyon ve ABD stok verileri petrol fiyatlarını baskılıyor ve böylelikle bugün Brent petrol 84 dolar, ham petrol de 78 dolar seviyesinde alıcı buluyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? Vatandaşlar ise dün benzin ve motorine gelen çifte zammın ardından bugün akaryakıt fiyatlarında bir değişiklik var mı yok mu merak ediyor.

 

 Peki, benzine indirim mi yoksa zam mı gelecek? Motorin ne kadar oldu? İşte, 15 Şubat Çarşamba günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları…

AKARYAKITTA SON DURUM NE?

Akaryakıt fiyatları döviz kurunda meydana gelen oynaklık ve brent petrol fiyatlarındaki hareketliliğe göre değişim göstermeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarındaki zam ve indirim haberleri araç sahipleri tarafından ilgi ile takip ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde akaryakıta gelecek zam Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden dolayı bu zamlar iptal edilmişti. Önceki gece ise fiyatlar yeniden güncellendi. Bugünden geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,11 TL, motorin grubunda 1,21 TL fiyat artışı meydana geldi. Sektör temsilcileri zammın iptal edileceği düşünülüyordu. Ama tabelalar bugün yeni zamlı fiyatları araç sahiplerine yansıtıldı.

RUS PETROL ŞİRKETİ LUKOİL’DEN AKARYAKIT DESTEĞİ!

Rus petrol şirketi Lukoil, 'Asrın felaketi' olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen depremler nedeniyle bölgede etkilenenlere yardım etmek için Devlet Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına (AFAD) 10 milyon lira bağışta bulundu.

15 ŞUBAT 2023 İSTANBUL GÜNCEK AKARYAKIT FİYATLARI!

İstanbul Anadolu yakasında:

Benzinin litre fiyatı 20,84 TL

Motorinin litre fiyatı 21,21 TL

LPG litre fiyatı 11,73 TL

İstanbul Avrupa yakasında:

Benzinin litre fiyatı 20,9 TL

Motorinin litre fiyatı 21,27 TL

LPG litre fiyatı 11,99 TL

15 ŞUBAT 2023 ANKARA GÜNCEK AKARYAKIT FİYATLARI!

Benzinin litre fiyatı 21,18 TL

Motorinin litre fiyatı 21,58 TL

LPG litre fiyatı 11,99 TL

15 ŞUBAT 2023 İZMİR GÜNCEK AKARYAKIT FİYATLARI!

Benzinin litre fiyatı 21,08 TL

Motorinin litre fiyatı 21,61 TL

LPG litre fiyatı 11,76 TL

Tapu sahipleri 3 ayınız kaldı! Duyuru üzerine duyurular yapılıyor! Hakkınızı kaybetmeyin!

TOKİ evleri sapasağlam! TOKİ inşaatlarındaki sır perdesi ortaya çıktı! İşte detaylar!