Ekonomi

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 16 Şubat Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıttaki son durum nedir? Benzin ve motorin kaç TL oldu? İşte 16 Şubat Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!jpg'/>

Benzine ve motorine indirim geldi mi? benzin ne kadar oldu? LPG’nin litre fiyatı ne kadar? İşte 16 Şubat 2023 İstanbul, Ankara ve İzmir’deki akaryakıt fiyatları…

BENZİN VE MOTORİNE BU HAFTAYI ZAMLI GEÇİRDİK!

Benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Geçtiğimiz haftaya indirim ile giriş yapan benzin ve motorin fiyatları kısa bir süre önceye kadar yeniden zamlandı. Bulunduğumuz hafta içinde artış gösteren dolar kuru ve brent petrol varil fiyatı üzerinde zamlar meydana geldi.

Akaryakıt istasyonlarına giden araç sahipleri değişen fiyat listesi ile karşılaştı. Akaryakıt fiyatlarına bakıldığı zaman her hafta birkaç kez değişime uğrayan benzin, motorin ve otogaz fiyat listesini takip etmekte vatandaşlar oldukça zorlanıyor. Uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmelere göre mart ayına doğru dolar kurunun artacağı düşünülüyor. Dolar kurunda yaşanacak olan artış ile birlikte akaryakıt fiyatlarında da artışlar meydana gelmektedir. Bulunduğumuz hafta içerisinde de zamlanan benzin fiyatları ile birlikte fiyat listesi güncellendi.

BENZİN VE MOTORİN NE KADAR ARTTI?

Dolar kurunda yaşanan yükseliş ve brent petrol varil fiyatında yaşanan artış ile beraber benzin ve motorine zam geldi. Geçtiğimiz gün gelen zam haberi ile birlikte benzinin litre fiyatı 1 lira 9 kuruş zam yapıldı. Motorin litre fiyatına gelen zam ise 1 lira 21 kuruş olarak belirlendi. Yeni gelen zamlar akaryakıt pompalarına yansımış oldu. İşe gitmek için erken kalkan sürücüler zamlı fiyatları görünce şaşırdı.

16 ŞUBAT 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI!

İstanbul güncel benzin, motorin ve otogaz fiyatları…

İstanbul'da benzinin litre fiyatı: 20.92 TL

İstanbul'da motorinin litre fiyatı: 21.28 TL

İstanbul'da LPG'nin litre fiyatı: 10.75 TL

Ankara güncel benzin, motorin ve otogaz fiyatları…

Ankara'da benzinin litre fiyatı: 21.19 TL

Ankara'da motorinin litre fiyatı: 21.60TL

Ankara'da LPG'nin litre fiyatı: 11.37 TL

İzmir güncel benzin, motorin ve otogaz fiyatları…

İzmir'de benzinin litre fiyatı: 21.08 TL

İzmir'de motorinin litre fiyatı: 21.64 TL

İzmir'de LPG'nin litre fiyatı: 11,04TL

İslam Memiş’ten son uyarı! Bir gram altını olanlar köşeyi dönebilir! Yoksa bu fırsatı kaçıranlar yanar!

Trendyol depremzedelerin elini bırakmıyor! Yardımlar 400 milyon lirayı aştı!