Ekonomi

Benzine zam mı geldi? 18 Temmuz benzine indirim yapılacak mı?

Benzine indirim gelip gelmeyeceği vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen o detaylar!

Benzine zam mı gelecek? Motorin grubuna indirim yapılacak mı? 18 Temmuz benzine indirim yapılacak mı? bu sorular sürücülerin neredeyse her gün sorduğu sorular arasında bulunuyor.

İşte araştırılan soruların detaylı yanıtları…

18 Temmuz Pazartesi motorine indirim olacak mı? Mazota (motorin) indirim yapılacak mı? Brent petrol 92 dolar seviyesine kadar düştü. Brent petrol fiyatlarında yaşanan bu düşüş, benzinde indirim beklentisine sebep oldu. Dizel araç sahipleri ise mazota indirim yapılıp yapılmayacağını araştırıyor.

18 TEMMUZ MAZOTA İNDİRİM GELECEK Mİ?

NTV'de yer alan habere göre; 18 Temmuz Pazartesi'yi 19 Temmuz Salı'ya bağlayan gece yarısı benzine 1 TL'ye yakın indirim yapılması bekleniyor.

BENZİNE NE KADAR?

Brent petrolün fiyatı resesyon endişeleriyle 92,5 dolara kadar indi.Benzinin litre fiyatına 19 Temmuz Salı gününden geçerli olmak üzere 96 kuruş indirim yapılacağı söyleniyor. İndirimin 18 Temmuz Pazartesi günü pompaya yansıyacağı düşünülüyor. Mazot grubunda bir indirim ise beklenmiyor.

PAZARTESİ BENZİNE İNDİİRM UYGULANACAK MI?

Brent petrol Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasıyla 130 dolar seviyesini aşmıştı. Jeopolitik risklerin aza inmesi ve petrol arzının artmasıyla brent petrol fiyatı son birkaç günde hızlı bir düşüş yaşadı. Brent petrol 92 dolar seviyesine kadar düştü. Hal böyle olunca ülkemizde de akaryakıta indirim beklentisi oluştu.

18 TEMMUZ PAZARTEİ BENZİNE İNDİRİM Mİ GELECEK?

ABD ekonomisinde yer alan resesyon riskinin devam etmesi bret petrol fiyatlarını aşağı çekti. Petrol fiyatlarında yaşanan düşüşe bağlı olarak ülkemizde de benzinin litre satış fiyatına indirim yapılması bekleniyor.

19 TEMMUZ BENZİNE İNDİRİM OLACAK MI?

18 Temmuz Pazartesi gecesini 19 Temmuz Salı'ya bağlayan gece benzine 96 kuruş indirim bekleniyor.

18-19 TEMMUZ MAZOTA İNDİRİM OLACAK MI?

Benzine gelen indirim beklentisi dizel araç sahiplerini de heyecanlandırdı. Mazota indirim olacak mı sorusu sıkça sorulmaya başlandı. 18-19 Temmuz'da mazot grubuna indirim beklenmiyor.

BENZİN NE KADAR OLACAK?

Benzinin litre fiyatı İstanbul'da 22,7 TL civarında olması bekleniliyor.

GÜNCEL MAZOT FİYATI NE KADAR?

İstanbul / Anadolu 25,38 TL

İstanbul / Avrupa 25,36 TL

Ankara 25,47 TL

Antalya 25,61 TL

İzmir 25,49 TL

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak’tan 55 milyar dolar iddiası!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 17 Temmuz Pazar 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın bugün ne kadar? 17 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!