İnşaat Malzemeleri

Bera Otelleri hizmet kalitesini tescilledi!

Bera Otelleri, hizmet kalitesini ISO belgeleriyle tescilledi

Turizm sektörünün önemli aktörlerinden Bera Otelleri, hizmet kalitesini, çevreye duyarlılığını, çalışanlarına verdiği değeri ve gıda güvenliğini ISO belgeleriyle tescilledi. Bera Otelleri'nin almaya hak kazandığı TSE EN ISO belgeleri, Konya merkezdeki otelde düzenlenen bir törenle Bera Otelleri Genel Müdürü Yücel Yavuz'a teslim edildi.

ISO belgelerinin teslimi dolayısıyla düzenlenen törene çok sayıda davetli katıldı. Törende, Bera Otelleri hakkında bilgi veren Genel Müdür Yücel Yavuz, 1999 yılında ilk oteli Konya merkezde açan şirketin otel sayısını yıllar içinde 3'e çıkardığını söyledi.

Yavuz, toplamda 524 oda ve bin 493 yatak kapasitesiyle alternatif konaklama hizmeti sunan Bera Otelleri'nin hizmet kalitesiyle de en üst seviyeye ulaştığını belirtti. 'Üstün hizmet kalitesi her otelde aynı olmalıdır' ilkesiyle turizm sektörüne hzmet vermeye devam ettiklerini söyleyen Genel Müdür Yavuz, "Yüzde 100 misafir memnuniyetini hedeflediğimiz hizmet yürüyüşümüzde, kalitemizi, TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS 18001 İşçi Sağlığı ve Yönetim Sistemi belgeleriyle tescilledik. Daha iyi ve daha kaliteli hizmet konusundaki amaçlarımız ve hedeflerimiz bitmedi, bitmeyecek. Kalite belgelerimizin yanına yenilerini eklemek istiyoruz. Bu amaçla son olarak TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetimi Ele Alma Sistemi belgesi almak için TSE'ye başvuru yaptık." dedi.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ve Konya Sanayi Odası Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil de kurum ve kuruluşların faaliyet alanlarında başarılı olabilmesi ve bunu devam ettirebilmesi için kalite sistemlerini oluşturmaları gerektiğini vurguladı.

"Her kurum ve kuruluşun ayakta kalabilmek amacıyla dünyada gerçekleşen yenilik ve değişime ayak uydurması bir zorunluluktur." diyen Büyükhelvacıgil, kalite yönetim sisteminin durağan bir süreç olmadığını, sürekli gelişmeyi esas aldığını kaydetti. Büyükhelvacıgil, Bera Otelleri'nin bu başarısıyla Konya'nın uluslararası hizmet sektöründeki iddiasına katkıda bulunduğunu ve bu tablonun hem Konya hem de Türkiye için gurur verici olduğunu sözlerine ekledi.

Tören, Konya müftüsünün yaptığı duayla sona erdi.
Zaman/Şirin Kabakcı