30 / 04 / 2024

Bereket Döner 65. restoranını Batman’da açtı!

Bereket Döner 65. restoranını Batman’da açtı!

Fastfood alışkanlığına sağlıklı bir alternatif sunan Bereket Döner, hızla yeni restoranlar açmaya devam ediyor. Güneydoğu Anadolu'nun hızla gelişen şehirlerinden Batman’da açtığı yeni restoranıyla Bereket, şube sayısını 65’e yükseltti.



Yurtiçinde bulunmadığı illere yoğunlaşarak, yeni satış noktaları açan ve hızla restoran yatırımlarına devam eden Bereket Döner, 65. restoranını Batman’da açtı. Batman’ın en merkezi noktası olan Turgut Özal Bulvarı Diyarbakır Caddesi’nde 140 m2’lik alanda müşterilerine lezzetleri ile birlikte konforlu bir hizmet sunmayı amaçlayan Bereket Döner,  aynı bölgede başta Diyarbakır olmak üzere diğer illerde de hızla yeni restoranlar açmaya devam edecek. 


Döner denildiğinde akla ilk gelen marka olduklarını söyleyen Bereket Döner Yönetim Kurulu Üyesi Nezif Emek, Bereket Döner’in olmadığı il kalmaması için çalıştıklarını ifade etti. Emek; “Türk mutfağının sembollerinden biri olan döneri sadece Türkiye’de değil tüm dünyada tanıtmayı istiyoruz. Ama ilk önce kendi memleketimizde lezzetimizi herkesle tanıştırmak adına yeni restoranlar açmak için seferber olduk. Yıl sonuna kadar 50 restoran daha açacağız” dedi.



Geri Dön