04 / 05 / 2024

Berfu ve Eser Yenenler’in “Çift Terapisi” gösterisini izlemek isteyenler ne kadar ödeyecek? İşte bilet fiyatları

Berfu ve Eser Yenenler’in “Çift Terapisi” gösterisini izlemek isteyenler ne kadar ödeyecek? İşte bilet fiyatları

Berfu Yenenler ve  Eser Yenenler, “Çift Terapisi” adlı gösterileri ile seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Peki eğlence dolu bir sohbetin, kahkaha dolu anların, sinir krizlerinin gülme krizine döndüğü dakikaların yaşandığı bu gösteriyi izlemenin bedeli ne?  İşte  Çift Terapisi'nin bilet fiyatları...



Yenenler çiftinin, ilişkilerinde yaşadıkları problemleri çözmek için çift terapisine gitmeye gerek olup olmadığına seyirci ile birlikte karar verdiği gösteride, çift ilk tanıştıkları andan günümüze kadar yaşadıkları birbirinden komik anıları kendi üsluplarıyla seyirciyle paylaşıyor. 

Erkekler kadınları delirmenin eşiğine nasıl getiriyor, kadın da geri kalmayıp karşı ataklarla erkekleri nasıl delirtiyor ve ilişkiler nasıl çıkmaza giriyor… Eğlence dolu bir sohbet, kahkaha dolu anlar, sinir krizlerinin gülme krizine döneceği dakikalar ve çok daha fazlası Berfu & Eser Yenenler, “Çift Terapisi” gösterisini izleyecek olanları bekliyor. 

 Berfu Yenenler ve Eser Yenenler, deprem sebebiyle ara verdikleri gösteriye tüm geliri depremzedelere bağışlamak amacıyla yeniden başladılar. Herkesin kendinden özel bir şeyler bulduğu bu özel gösteri bu defa depremzedelerin yaralarını sarmak için sergilenmeye devam ediyor.  Ünlü çift depremin ilk günlerinde Hatay'a giderek orada depremzedelere destek olmuş ve bölgedeki çocuklarla eğlenceli oyunlar oynamışlardı. Döndükten sonra bir televizyon programına katılan ikiliden Berfu Yenenler, bölgede yaşadıkları olayları anlatırken gözyaşlarını tutamamıştı. 

Peki tek perde ve 75 dakika süren Berfu ve Eser Yenenler’in “Çift Terapisi” gösterisini izlemek isteyenlerin ne kadar bilet parası ödemesi gerekiyor. İşte 27 Mart 2023 Çift Terapis'nin bilet fiyat listesi...


Geri Dön