27 / 04 / 2024

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.



Ünlü oyuncu Berk Oktay, 2016 yılında Merve Şarapçıoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Oktay, Merve Şarapçıoğlu'ndan 2020 Şubat'ta boşandı. Boşanma süreci olaylarla geçmişti.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; ünlü oyuncu Berk Oktay'ın, 2020 Temmuz'da ‘Savaşçı’ dizisinde beraber kamera karşısında olduğu rol arkadaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. 

Berk Oktay geçtiğimiz Mart ayında, ilişkilerinin sekizinci ayında sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'a evlenme teklif etti. Yıldız Çağrı Atiksoy da bu teklifi evet diyerek yanıtladı. 

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy den villa kiraladı!

BİR DEDİĞİNİ İKİLETMİYOR

Ünlü çift evlilik hazırlıklarına başladı. Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlendikten sonra yaşamak için Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Şimdi villada tadilata başlandı. Her şey gelin adayı Yıldız Çağrı Atiksoy'un istediğine ve zevkine göre yapılıyor. Yıldız Çağrı Atiksoy’un bir dediğini ikiletmeyen Berk Oktay'ın her fırsatta villaya gittiği ve işleri kontrol altında tuttuğu belirtildi. 

Ünlü çift, Demet Özdemir, Çağatay Ulusoy, Neslihan Atagül-Kadir Doğulu, Hande Yener, Okan Yalabık ve Aras Bulut İynemli gibi ünlü isimlerle komşu olacak.

Tuba Ünsal Yalıkavak'tan ev aldı!


Geri Dön