29 / 04 / 2024

Bernie Ecclestone, kızına 152 milyon dolarlık malikane aldı!

Bernie Ecclestone, kızına 152 milyon dolarlık malikane aldı!

Dünyanın en fazla izlenen sporlarından Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone, küçük kızı Petra'ya 152 milyon dolara malikane aldı... Londra'nın Chelsea bölgesindeki 14 odalı bu özel evin '22. yaşgünü hediyesi' olduğu açıklandı



Geçen hafta Londra'da saldırıya uğrayan Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone, küçü kızı Petra için dünyanın en pahalı hediyesini aldı... Chelsea bölgesinde inşaa edilen ve akıllı ev sistemiyle dolatılan 14 odalı malikane için 152 milyon dolar ödeyen Ecclestone, yıllar önce kızına verdiği sözü tuttuğunu söyledi. Armani'nin modelliğini de yapan Petra ise hayallerinin gerçek olduğunu ve o evde yaşamanın çok heyecan verici olduğunu belirterek, 'Babam dünyanın en özel insanı. Onun bu hediyesi manevi olarak beni çok mutlu etti' dedi. Lübnanlı bir dolar milyonerin sahibi olduğu malikane 2 yıl boyunca Prens William'ın nişanlısı Kate Middleton'a ev sahipliği yapmıştı.

100 KİşžİLİK BALO SALONU
2 bin 660 metrekare üzerine inşaa edilen malekinede 14 oda bulunuyor. 8 tuvalet, 100 kişilik balo salonu, 8 fransız yapımı şömine, 2 bin şişelik şarap mahzeni, Fin hamamı, 1'i kapalı 2 havuz, spor salonu ve 40 kişilik sinema salonu bu özel evin dikkat çekici özellikleri. Evde yaşayanların parmak izine göre dizayn edilen güvenlik sistemi, dünyaca ünlü zenginler için tasarlandı. 11 kişinin görev yapacağı ev, dünyanın da en pahalı 5 evinden biri.
Takvim


Geri Dön