Yeni Şirketler

Bertem İnşaat Sanayi ve Ticaret Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Bertem İnşaat Sanayi ve Ticaret Temizlik Limited Şirketi, Metin Aydınoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Beypalas Rezidans'ta kuruldu.


Bertem İnşaat Sanayi ve Ticaret Temizlik Limited Şirketi, Metin Aydınoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


Bertem İnşaat Sanayi ve Ticaret Temizlik Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak,satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmakher türlü alt ve üst yapı şehircilik planlama ve bunlara ilişkin her türlü mimari projeler yapmak müşavirlik hizmetleri üstlenmek fizibilite raporlarını hazırlamak ve bu işleri kısmen veya tamamen diğer firmalarla ortaklaşa yapmak yaptırmak her türlü kanal açmak kanalizasyon inşaatları yapmak,yaptırmak,konusu ile ilgili inşaat ve iş makinaları ile yedek parçalarının alımı,satımı ithalat ve ihracatını yapmak,bayilikler almak vermek toplu konut inşaatları yapmak. b- Her türlü inşaat malzemesinin alım satımı ,pazarlamasını ithalat ve ihracatını yapmak hırdavat ve nalburiye malzemesi alıp satmak ithalat ve ihracatını yapmak,bayilikler almak vermek. c- Her türlü temizlik hizmetleri konut,işyerleri,fabrika,depo,vs.tüm açık ve kapalı alanların temizliğini yapmak,temizlik esnasında kullanılan alet,cihaz,malzeme,kimyevi temizlik maddelerinin alım satımı ithal ve ihracatını yapmak bu konu ile ilgili şubeler açmak işletmek,işletmeye vermek bayilikler almak vermek.


Bertem İnşaat Sanayi ve Ticaret Temizlik Limited Şirketi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No:6 Beypalas Rezidans B Blok Kat:10 Daire:78