Beyaz Eşya

Beş çekmeceli Uğur Derin Dondurucu kaç TL? Özellikleri neler?  10 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Geniş iç hacmiyle tüm kışlık  konserveleri, meyve, sebze ve et ürünlerini depolayabilen Uğur marka derin dondurucu, tüm yıl boyunca taze gıdalar tüketme olanağı veriyor. Peki beş çekmeceli Uğur derin dondurucu kaç TL? Başka hangi özellikleri var?Toplam 5 ayrı çekmecesiyle farklı ürün gruplarının ayrı ayrı depolanabildiği Uğur markalı bu derin dondurucu sayesinde yiyeceklerinizi uzun süre boyunca muhafaza edebilmek mümkün

Uğur marka UED 5175 DTK  modeli derin dondurucu, 175 Litreyi  bulan depolama kapasitesiyle tüm gıdaları, konserveleri, mevsimlik taze meyve ve sebzeleri saklamaya ve kışın da aynı tazelikte yemeye imkan veriyor.

Toplam 5 ayrı çekmecesiyle farklı ürün gruplarının ayrı ayrı depolanabildiği Uğur markalı bu derin dondurucu sayesinde yiyeceklerinizi uzun süre boyunca muhafaza edebilmek mümkün.

GENİŞ İÇ HACİM

 Geniş iç hacmi ile yiyeceklerinizin bozulmasının önüne geçen derin dondurucu, kış mevsiminde bile taze sebzeler tüketebilmenize yardım ediyor.

Yaz mevsiminin meyve sebzelerini kışın da yemek isteyenleri cezbeden derin dondurucu,  175 L iç hacmiyle,  tüm yiyecekleri rahat bir şekilde saklayabilmenize imkan veriyor. ihtiyaçlarınıza çözüm sunan cihaz, E enerji sınıfıyla orta düzeyde enerji tasarrufu sağlıyor ve yılda 185 kWh enerji tüketimi yapıyor.

 

5 ÇEKMECEYLE ÇOK KULLANIŞLI

Uğur UED 5175 model derin dondurucu, 5 çekmeceli yapısı sayesinde çok kullanışlı bir ortam oluşturuyor. Yiyeceklerin düzenli bir şekilde yerleştirilmesini sağlayan, aynı zamanda alandan tasarruf etmenize yardımcı olan cihaz, sessiz çalışmasıyla da beğeni topluyor.

Cihaz, yaklaşık 41 dB ses seviyesi ile çalışıyor.  Aynı zamanda doğa dostu özellikleriyle cihaz, ozon tabakasına zarar vermiyor. Doğayı koruyan yapısı ile derin dondurucu çevreye duyarlı tüketicilerin ilgi odağı oluyor.  Kışın tüketmek üzere yiyecek saklamayı sevenlerin tercihi olan derin dondurucu, fiyat skalası nedeniyle de dikkatleri üzerine çekiyor.  Derin dondurucuya büyük bütçe ayırmak istemeyenlere hitap eden cihaz, benzerlerine oranla minimum ses seviyesinde çalışıyor.

Cihazda statik soğutma sistemi bulunuyor ve -18 ile -25 soğutma aralığında çalışıyor. Bu gece uyurken ya da gün boyunca sizi rahatsız etmeyen bir sesle çalışıyor.

Bu derin dondurucunun kapı yönünün değişebilmesi, solak kişiler için de konforlu bir kullanım alanı oluşturuyor.

UĞUR MARKA UED 5175 DTK  DERİN DONDURUCU 10 ŞUBAT 2023 FİYAT LİSTESİ:

Uğur marka UED 5175 DTK   Derin Dondurucu Fiyatı:   6.999 TL  

AYRINTILI BİLGİ İÇİN:https://www.teknosa.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Şubat 2023 tarihinde saat 21:26'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.05 Türk Lirası, euro 20.39 Türk Lirası, altının gramı ise 1.151 Türk Lirası değerindedir.

Çoğu kimse bilmiyor! Bunları yaparak EYT’den emekli olabilirsiniz!

Böyle yardım görülmedi! Bakanlık, tam 200 bin TL ev onarım desteği veriyor! Geri ödeme yok!

Tarım Kredi Market’te Peros 7 kg deterjan 109 TL, Nohut 28, Bulgur 15 TL! 10 Şubat 2023 Fiyat Listesi