25 / 07 / 2024

BES’e para koyanlar ne kadar kazanıyor?

BES’e para koyanlar ne kadar kazanıyor?

Uzun dönem yatırım yapmak isteyenlerin son dönemde tercih ettiği Bireysel Emeklilik Sistemi’nin (BES) ne kadar kazandırdığı merak ediliyor. Uzmanlar küçük birikimleri doğru fonlarla katlamanın mümkün olduğunu belirterek, 100 aylık bir fon getirisi paylaştı.




Bireysel Emeklilik Sistemi birçok kişi tarafından emeklilikte ikinci bir gelir olması için kullanılıyor. Her yaşta giriş yapılabilen BES’e katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Uzmanlar devletin yüzde 30 katkı verdiğini BES’te doğru yönetilen sözleşmelerde kazancın katlanarak arttığnı belirtiyor.

Bireysel emeklilik fonlarıyla ilgili bilgi aktaran BES 101 hesabı https://twitter.com/101_bes X sosyal medya adresinden yaptığı paylaşımda 2015 yılından bu yana düzenli ödeme yapan bir BES’linin getirisini paylaştı. Toplam 100 ayda 425 bin TL ödeme yapan BES katılımcısının 2 milyon 446 bin 597 TL getiri sağladığını belirtti.

Takipçilerden bazıları toplu para yatırmadan sağlanan bu getiririnin iyi olduğunu söylerken bazıları da borsada hisse yatırımıyla daha çok kazanılacağını ifade etti.

İŞTE O PAYLAŞIM VE GELEN YORUMLAR

Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat hesaplarında vergi oranları yükseldi!

İslam Memiş'in yeni açıklaması korkuttu! Altın alalım mı, satalım mı diyenler hemen bakın!

Doğalgaz faturasına mayıs ayarı! Doğalgaza zam geldi mi? Mayısta doğalgaz faturası ne kadar olacak? 

Asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi? Prof. Dr. Hakan Kara zam yapılmazsa ne olacağını paylaştı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön