05 / 05 / 2024

Beşiktaş Belediyesi, BJK'den kira borcunu istedi!

 Beşiktaş Belediyesi, BJK'den kira borcunu istedi!

Beşiktaş'ta yeni yönetim beş aya yaklaşan döneminde haciz davalarından perişan düştü. Dün de eski Beşiktaş yöneticisi İsmail Ünal'ın başkanı olduğu Beşiktaş Belediyesi kapıya dayandı



Beşiktaş'ta mart ayı sonunda göreve gelen başkan Fikret Orman ve yönetimi haciz davalarıyla uğraşmaktan yoruldu. Alacaklarından dolayı kapıya dayanma sırası dün Beşiktaş Belediyesi'ndeydi. Kulübe adını veren ilçenin belediyesi dün alacakları için kulübe geldi. Aynı zamanda Beşiktaş kulübünün de eski yöneticisi olan Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, 12 yıllığına Beşiktaş kulübüne kiralanan Çilekli Tesisleri'nin borcu için işlem başlattı. Tesislerin geciken iki aylık kira borcunun 60 bin TL'den yüksek olduğu öğrenildi. 


DAVA 150'YE ULAŞTI 

Beşiktaş yöneticisi Berk Hacıgüzeller, söz konusu durumun haciz aşamasında olmadığını, ödeme talebi olduğunu belirterek, "Göreve geldiğimizden bu yana uğraştığımız haciz davası 150'ye ulaşmıştır. Zaten kamuoyu da bunu biliyor. Biz bunların kimisini icra dairesinde, kimisini yolda, bir kısmını da kulüpte hallettik. Geçmiş dönemden kaynaklanan bu maddi sorunlar boğuşmaya, bunları aşmak için çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Sabah


Geri Dön