29 / 04 / 2024

Beşiktaş'ın belgeseli Vodafone Arena'nın açılışına yetiştirilecek!

Beşiktaş'ın belgeseli Vodafone Arena'nın açılışına yetiştirilecek!

İnönü Stadı'nın yerinde yeniden inşaası nedeniyle iç saha maçlarını, Konya, Ankara gibi şehirlerde oynayan, İstanbul'da ise Olimpiyat Stadı ve Fatih Terim Stadı'nı emaneten kullanan Beşiktaş, bu zorlu dönemi camiaya belgesel diliyle anlatacak.



İnönü Stadı'nın yerinde yeniden inşaası nedeniyle iç saha maçlarını, Konya,  Ankara  gibi şehirlerde oynayan, İstanbul'da ise Olimpiyat Stadı ve Fatih Terim Stadı'nı emaneten kullanan Beşiktaş, bu zorlu dönemi camiaya belgesel diliyle anlatacak. Belgesel, stadın açılışına yetiştirilecek.


İnönü Stadı'nın yıkılmasının ardından 3 yıldır maçlarını diyar diyar gezerek oynayan Beşiktaş'ın çektiği çile belgesel olacak. İç saha maçlarını, şehir dışında Konya ve Ankara'da yapan, İstanbul'da ise Olimpiyat Stadı ve Başakşehir Fatih Terim Stadı'nı mesken tutan siyah-beyazlılar, yavaş yavaş Vodafone Arena Stadı'na kavuşuyor. Beşiktaş'ta geçen iki sezonda kaçan şampiyonluklar, stadın olmamasına bağlanırken, camiada Vodafone Arena heyecanı her geçen gün yükseliyor. Bu sezon yeni evinde en az bir maç yapmak isteyen siyah-beyazlıların, evinden ayrı geçirdiği 3 senede yaşadıkları çekilecek bir belgeselle beyaz ekrana taşınacak.


MÜCADELEDEN VAZGEÇMEYEN BİR TAKIM


inönü Stadı'nın yıkılmasına karar verdikten sonra F.Bahçe ve G.Saray'dan statlarını kiralamak isteyen ancak ezeli rakiplerinin geri çevirdiği Beşiktaş'ın belgeselinde futbolcularından tüm personeline kadar çekilen çileyi gözler önüne seren ve her şeye rağmen mücadeleden vazgeçmeyen bir takım anlatılacak.


Kendinizi toparlayın

 

Başakşehir maçında 2 puan bırakan ve Mersin İY karşısında formsuzluğuyla dikkat çeken Beşiktaş'a teknik direktör Şenol Güneş'ten sert uyarı geldi. Güneş, futbolcularına “Nasıl olsa kazanırız” havasına büründüklerini hatırlatarak "Kendinizi toplarlayın. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz” uyarısını yaptı.


Gökhan Töre riske edilmedi


Beşiktaş, G.Birliği maçı hazırlıklarını sürdürürken, Mersin İdmanyurdu maçında sol ayak bileğine darbe alan Gökhan Töre idmana çıkmadı. Töre'nin oynamasına engel bir durum olmadığı bildirildi.



Süleyman HATISARU/Yeni Şafak


Geri Dön