28 / 04 / 2024

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.



Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Beşiktaş'a ait olan Beykoz'daki 21 dönümlük arazisi için verilen kararı açıkladı ve buraya bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

ARAZİ GERİ ALINDI, ARTIK BEŞİKTAŞ'IN!

Erdener Karataş'ın haberine göre, Beşiktaş'ın Beykoz'da konumlanan 21 dönğmlük arazisi için kritik karar belli oldu.  Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın arazinin geri alındığını ve artık Beşiktaş'a ait olduğunu açıkladı. 

Samet Aybaba, Beykoz'da yer alana araziyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Beykoz’daki 21 dönüm arsa artık Beşiktaş Kulübü’ne ait. Oradaki arsa ile ilgili sıkıntı kalmadı. Tesisleşme ile ilgili ciddi adımlar atıyoruz." dedi.

21 DÖNÜMLÜK ARAZİ 

Samet Aybaba, geçen yıl Beşiktaş kongresinde söz konusu arazi ile ilgili şu açıklamaları yapmıştı: "Beykoz'da (Paşamandıra mevki) bulunan 21 dönümlük bir alanı gezdik.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ile bu alan ile ilgili bir görüşmemiz oldu. Bu arazinin kendisi tarafından tahsis edilmesi halinde ilerleyen süreçte sorun yaşanabileceğini söyledi. Milli Emlak ile görüşmemiz gerektiğini belirtti" dedi. 

Aybaba, Milli Emlak Genel Müdürü ile olan konuşmasını ise Aybaba şu şekilde anlattı:  "Müdür de Beşiktaş kongre üyesi. Çok sevindi. Çünkü 'İlk kez birileri çocuklar için bir şey istiyor. Herkes kendi menfaati için geliyor' dedi bize. Sonuç olarak bu aşamalara şahitlik ettim ve imza süreçlerinde zamanımın büyük bölümünü ayırarak elimden geleni yapmaya çalıştım" ifadelerine yer verdi. 

FUTBOL KÖYÜ İNŞA EDİLECEK!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtildi.. Futbol Köyü'nün içerisinde olması planlanan projeler ise şu şekilde sıralandı;

  •  2 bin kişilik UEFA standartlarında futbol sahası,
  •  Sentetik antrenman sahası,
  •  Ajax ve Borussia Dortmund'un da kullandığı yeni teknoloji robotik antrenman alanı,
  •  Eğitim sahaları,
  •  Basın odası,
  •  Doping odası.

Beykoz Belediyesi ticaret ve konut imarlı arsa satacak!

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz!

 


Geri Dön