04 / 05 / 2024

Besli Gayimenkul İnşaat Şirketi, 2 milyon 500 bin TL sermaye ile kuruldu!

Besli Gayimenkul İnşaat Şirketi, 2 milyon 500 bin TL sermaye ile kuruldu!

2 milyon 500 bin TL sermaye değerine sahip olan Besli Gayimenkul İnşaat Şirketinin 2 milyon 375 bin TLsi Ramazan Besliye ve 125 bin TLsi ise Sibel Besliye ait...



Ramazan Besli ve Sibel Besli ortaklığında kurulan Besli Gayrimenkul İnşaat Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, İstanbul Eyüpte yer alıyor.

Firmanın iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri menken ev apartman işyeri arsa ve arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak. menkul veya gayrimenkul iktisap edebilir satın alabilir satabilir adi kira veya finansal kiralama yolu ile kiralaya bilir kiraya verebilir her surette tasarruf edebilir maliki olduğu veya kiraladığı gayrimenkuller üzerinde her türlü binatesis ve benzeri inşaatı bizzat yapabilir veya üçüncü şahıs lara yaptırabilir şirkete ait menkul ve gayrimenkul malları şirket veya üçüncü şahıslar lehine teminat olarak gösterebilir bu amaçla söz konusu mallar üzerinde rehin ve ipotek tesis ve tescil edebilir şirketin alacak ve borçlarını teminen her cins şekil ve sırada ipotek ve rehin verebilir ipotek ve rehin alabilir bunları tescil devir ve temlik edebilir mevcut ve tesis edilecek ipotek ve rehinleri fek ve tadil edebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapabilir.

2 milyon 500 bin TL sermaye değerine sahip olan Besli Gayimenkul İnşaat Şirketinin 2 milyon 375 bin TLsi Ramazan Besliye ve 125 bin TLsi ise Sibel Besliye ait.

Adres: Topçular Keresteciler Sitesi, Alınteri Sokak-Eyüp
Tel: 0212 544 36 00


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön