03 / 05 / 2024

Beste Açar ile İpek Açar arasında köşk gerginliği!

Beste Açar ile İpek Açar arasında köşk gerginliği!

Merhum Sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar ile eski eşi İpek Açar Kömürcü arasında geçtiğimiz günlerde başlayan gerginlik büyüyor. İkili soyadı kavgasından sonra şimdi de köşk için anlaşmazlık yaşıyor.



Geçtiğimiz günlerde Türk müziğine damgasını vuran merhum sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar ile eski eşi İpek Açar arasında soyadı tartışmaları başlamış. İkili arasında gerginlik yaşanmıştı. Hürriyet'te yer alan habere göre; ikili arasında başlayan gerginliğe köşk kavgası da eklendi.

Beste Açar, babasının Balıkesir Gömeç’te bulunan ve “Gönül Köşkü” olarak da bilinen evi nedeniyle de İpek Açar Kömürcü’ye şu eleştirilerde bulundu:

“Babamla evlendikleri, kız kardeşimin okul çağına kadar büyüdüğü evde şimdiki eşi ve eşinin ailesiyle birlikte yazı geçiriyor olmalarına da babamın izni yok.”

Beste Açar ile İpek Açar arasında köşk gerginliği!

İpek Açar Kömürcü’nün konuyla ilgili yanıtı ise şöyle oldu: “Tüm bakımlarını, çatısını ve bahçesini yaptırdığımız, kısacası maddi, manevi tek başımıza sahip çıktığımız bu yere, ustaların başında durmak için aile olarak gittik. Bunun hesabını da kimseye verecek değilim. Yıkılmasına, harap olmasına gönlümüz el vermedi, vermeyecek. Son nefesime kadar da Kayahan Bey’in bıraktıklarına sahip çıkmaya devam edeceğim.”

Beste Açar, evle ilgili iddialarını şu sözlerle sürdürdü: “Gömeç’teki evde geçen hafta eşinin ailesinin kaldığının görüntüsü ve ses kaydım mevcut. Evin satılması için bulduğum alıcıları da kabul etmeyen İpek Hanım her şeye profesyonelce kılıf buluyor. Babam yattığı yerde huzurlu değil. Evin masraflarına gelince. Bu zamana kadar tüm giderlerin payıma düşen 8/3 bölümünü ödediğimin faturaları ve avukatlarımızın yıllardır yazdığı bilgi mail’leri Whatsapp grubumuzda var.”

Ahu Aysal'ın yazlık satışında pay tartışması!


Geri Dön