28 / 04 / 2024

Beton ve demir maliyetlerindeki artış o binaları da vurdu! Spor tesis binalarında prefabrik konteyner dönemi başladı! 

Beton ve demir maliyetlerindeki artış o binaları da vurdu! Spor tesis binalarında prefabrik konteyner dönemi başladı! 

Beton ve çimento maliyetlerindeki artışlar, spor tesis binası yatırımlarını da değiştirdi.  Spor tesis binaları artık prefabrik konteyner olarak inşa edilecek.



Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, beton ve demir maliyetlerinde yüksek fiyat artışlarının yaşandığı bir dönemde prefabrik yapıların spor tesis yatırımcısının işini kolaylaştırdığını açıkladı. 

İSTANBUL VE BURSA OLMAK ÜZERE ONLARCA PREFABRİK KONTYENER YAPILDI

İstanbul ve Bursa başta olmak üzere Türkiye genelinde onlarca spor tesisinin binalarını inşa ettiklerini açıklayan Mehmet Çankaya'' Klasik yapı modellerinin uzun inşa süreçlerine hızlı çözüm alternatifi getiren prefabrik yapılarımızla çok sayıda alt yapı tesisine hayat verdik.

Yapılarımızı kısa zamanda teslim ederek gençleri yeni spor tesisleriyle buluştururken kulüp yönetimlerine bütçeden tasarrufla kazandırdık.” dedi.

Çankaya tesis yapılarla amatörden profesyonel spor kulüplerine binalar inşa ettiklerini belirtti.  Prefabrik ve konteyner yapıların öne çıkan özelliği hızlı üretim ve kısa zamanda kurulum avantajına sahip olması sayesinde projeleri komplike bir tesis inşası üzerinden veya mevcut yapıda ihtiyaç duyulan ilave binalarla gerçekleştiliyor.

Beton ve demir maliyetlerindeki artış o binaları da vurdu! Spor tesis binalarında prefabrik konteyner dönemi başladı! 

YÜZDE 70'E VARAN HIZLI KURULUM AVANTAJI

Çankaya, bazı tesislere sporcu konaklaması için özel prefabrik villa projelerinin de inşasını gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Prefabrik yapıların hızlı kurulum avantajıyla tesis binalarının günler içerisinde hazırlanarak devreye alınmasına büyük katkı sağladığına vurgu yapan Çankaya diğer yapı modellerine göre yüzde 70’e varan oranda hızlı kurulum avantajına sahip olduğunu açıkladı.

Prefabrik yapı sektöründe üretilen konteyner yapıların spor tesisi inşasına çok daha hızlı çözüm getirdiğini ifade eden Mehmet Çankaya şu bilgileri verdi: “Konteyner fabrika hazır üretimli modeliyle öne çıkıyor. Sandviç duvar çatı ve duvar sistemleri kullanılarak üretiliyor.

Elektrik ve su tesisat malzemeleri armatürlerine varana kadar fabrikada hazır uygulanıyor. Uygulamada yapı güvenliği için projeye tam uygunluk kalite kontrol süreçleriyle kontrol ediliyor.

Üretim sonrası Türkiye’nin neresi olursa olsun tırlara yüklenerek kolayca sevk ediliyor. Tekli ünitelerimiz araçtan indirilir indirilmez kullanıma alınabiliyor. Elektrik ve su tesisatları merkezi şebekelere kolayca bağlanabilecek şekilde hazır.” dedi. 

Depremzedelerden 5 bin TL konteyner kirası alınıyor iddiası! 

Konteyner ve prefabrik evlerde yüzde 1 KDV fırsatı!

Geri Dön