Genel

Betonu evcilleştirme zamanı!

Son yılların dekorasyon trendi brüt betonu Home Art dergisi mercek altına aldı. Nasıl dekore edilir, hangi odalarda kullanılır Tüm bilmediğiniz detayları uzmanlar yanıtlıyor  

 Yılın yükselen trendi beton görünümlü duvarlar, şimdiye dek yapılarda taşıyıcı sistem elemanı olarak görülürken, artık bir dekorasyon öğesi olarak kullanılıyor. Sadece mağaza ve restoranların değil, lüks ve stil sahibi evlerin de tercihi... Özellikle modern bir dekorasyon anlayışına sahipseniz siz de doğal beton görünümünü evinize taşıyabilirsiniz.

Detaylarda iri mumlar

Brüt beton özellikle konstrüksiyonu çıplak bırakılmış yapılarda kulla-nılmalı. Bina dış cephelerinde, iç bahçelerin duvar yüzeylerinde hemen istedi , ğiniz her renkte üretilebiliyor.
Genel olarak brüt beton, modern ve eklektik tarzdaki geniş mekanlar için daha uygun oluyor.

RENKLERLE SEMPATİ KATİN

Brüt beton kullanımında ilk akla gelen hissiyat soğuk ve soyut alan algısı yaratmak. Ancak istenirse kullanılan renkler ve mizah değeri yüksek aksesuvarlarla daha neşeli bir mekana dönüştürülebilir.

Betonla birlikte yumuşak renkler kullanıp bitki ve stilize edilmiş heykel gibi eşyalar koyarak daha dingin ve doğal bir mekan yaratabilirsiniz.

AHşžAPLA KOMBİNLEYİN

Ahşap, tuğla, taş gibi malzemelerden ve doğal formlardan yararlanarak dağ evi havasında mekanlar elde edilebilirsiniz. Detaylarda iri mumlar kullanabilirsiniz.
 
BETON GÖRÜNÜMLÜ KAPLAMALAR

Artstone'un beton görünümlü ince panelleri ile sadece duvar ya da tavanları değil, kolonları hatta masanızı bile kaplamanız mümkün. 'Hormigon' beton görünümlü panellerin iki ayrı modeli bulunuyor. 'Hormigon' tahta kalıp efektli, 'Hormigon Plus' ise brüt kalıp efektli beton dokusuna sahip. İstenilen ölçülere göre kesilip uygulanabiliyor, inşaat kirliliği yaratmıyor,

istenildiği takdirde kolayca sökülüp bir istediğiniz başka yerlere monte edilebiliyor.

TUĞLA VE MERMER DE VAR

Beton görünümlü panellerin yanı sıra Artstone'un çeşitli doğaltaş, tuğla, mermer dokulu panel çeşitleri bulunuyor. Mekanınızda yapı malzemelerinin ham hallerini kullanmak isterseniz Artstone'lar ziyaret edilebilir


AçIK RENKLERLE KOMBİNLEYİN

Brüt beton özellikle konstrüksiyonu çıplak bırakılmış yapılarda kullanılmalı. Bina dış cephelerinde, iç bahçelerin duvar yüzeylerinde, merdiven kovalarında, atölyelerde,   spor salonlarında, evinizin salonunda her yerde brüt beton kullanabilirsiniz.

BEYAZ VE AYDINLIK

Brüt beton uygu lamasında önemli olan materyal olarak mekanı bütünleye cek malzemeler seçmek. Masif ağaçlardan yapılmış mobilyalar, epoksi yüzeyler, siyah ve antrasit tonlar şık, kırık beyaz tonları uyum sağlayacaktır.

SADE PERDE

Brüt beton kullanılan yüzeylere zemin malzemesi olarak özellikle masif ahşap parke veya epoksi çok yakışıyor. Duvar kağıdı çok dikkatli seçilmeli çünkü beton zaten mekanm baş kahramanı olacak... Diğer duvarlar perdeler ise çok sade olmalı.
Sabah/Günaydın